lexo 3 Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 Merhaba arkadaşlar bugüne kadar 2 tane AMV editledim.Ve bunları sizinle paylaşmak istiyorum.Bana destek verirseniz çok sevinirim.Takip,like ve yorum gibi şimdiden hepinize teşekkür ederim.AMV yapmayada 19 mayısta yaptım ve 22 mayısa kadar iki tane AMV sığdırdım. YT KANALIM; www.youtube.com/lex0rr 「AMV」Tokyo Ghoul√A • NEVER SURRENDERᴴᴰ 「AMV」Tokyo Ghoul • DEMONSᴴᴰ Bana forumdan yazıp istediğiniz sahneleri editleyebilirim.Özellikle şunuda belirtmek isterim çeşit çeşit AMV editleyeceğim.Ama şuan sınavlar olduğundan dolayı yoğunum 11 Haziranda güncel AMV'ler gelicektir. Yusuf60 and .:Kanema:. 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Esora Posted May 24, 2016 Share Posted May 24, 2016 Şahsen ben 2.AMV'yi daha çok beğendim.Dieri de başarılı olmuş...Ama ikincisinin müziği ve efektleri çok hoştu -w- Madara'nın da yapar mısın Cry T^T Biraz daha efekt ve güzel bir müzik ekleyince daha güzel duruyor bana kalırsa AMV'ler *~* Öbür türlü videoları kesip birleştirmiş gibi oluyo Cry T-T 2.AMV'yi bir kez daha izliycem çok hoşuma gitti. *- * Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
lexo 3 Posted May 24, 2016 Author Share Posted May 24, 2016 Bir saat önce, Esora yazdı: Şahsen ben 2.AMV'yi daha çok beğendim.Dieri de başarılı olmuş...Ama ikincisinin müziği ve efektleri çok hoştu -w- Madara'nın da yapar mısın Cry T^T Biraz daha efekt ve güzel bir müzik ekleyince daha güzel duruyor bana kalırsa AMV'ler *~* Öbür türlü videoları kesip birleştirmiş gibi oluyo Cry T-T 2.AMV'yi bir kez daha izliycem çok hoşuma gitti. *- * teşekkür ederim güzel 2 tane fightini söyleyip bölümlerinide söyleyebilirsen finaller 11'inde bitiyor hemen editleyebilirim. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Esora Posted May 24, 2016 Share Posted May 24, 2016 10 dakika önce, lexo yazdı: teşekkür ederim güzel 2 tane fightini söyleyip bölümlerinide söyleyebilirsen finaller 11'inde bitiyor hemen editleyebilirim. Azcık Spoiler içerir Cry T-T ~ uyarıyım da .s ~ Shinobi ordusuyla olan savaşı hep hoşuma gitmiştir -w- Lakin Rikudou halinde olan savaşını da yapabilirsin.Ya da bijuularla dövüştüğü sahne -w- Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Yusuf60 1 Posted May 24, 2016 Share Posted May 24, 2016 Çok güzel olmuş cidden çok iyi AMV yapıyorsun. lexo 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
.:Kanema:. 36 Posted May 25, 2016 Share Posted May 25, 2016 İkisi de çok başarılı olmuş 2.si hele baya efektleri ve sahneleriyle süper olmuş, zaten şarkıyı da çok seviyorum her şeyiyle mükemmel olmuş Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
lexo 3 Posted May 25, 2016 Author Share Posted May 25, 2016 On 24.05.2016 at 20:30, Yusuf60 yazdı: Çok güzel olmuş cidden çok iyi AMV yapıyorsun. teşekkür ederim :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
lexo 3 Posted May 25, 2016 Author Share Posted May 25, 2016 3 saat önce, .:Kanema:. yazdı: İkisi de çok başarılı olmuş 2.si hele baya efektleri ve sahneleriyle süper olmuş, zaten şarkıyı da çok seviyorum her şeyiyle mükemmel olmuş çok teşekkür ederim :))) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Anime WR 33 Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 1. amv iyi ama ( tek sorunu 1. amv nin aynı efekti biraz fazla uygulaman olmuş onun dışında iyi ) 2. amv ise başlarda şarkıya göre yavaş kalmış yoksa o da iyi Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
lexo 3 Posted May 26, 2016 Author Share Posted May 26, 2016 cok kısa sürede yaptığım 2. AMV'de ilk yaptığımdı.O yüzden biraz çözememiştim işi halada çözemedim 5 günde çıkarttım ikisinide daha önce hiç AMV yapmamıştım :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts