Nones 2678 Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 2016 Yaz Sezonunun En Çok Beklenen Animeleri Japonların Oylarıyla Belirlendi Yeni sezon demek yeni animeler, yeni beklentiler demek. Yaz sezonunun gelmesiyle beraber anime severlerin beklediği animeler de kapılarında artık. Bu kadar beklenti üzerine Charapedia’da anime sever 10.000 kişiye (%53.7 erkek, %46.3 kadın) bu sezonda en çok hangi animeyi heyecanla bekledikleri soruldu. Sonuçlarda 45 anime olmasına karşın ilk 20’si ankette gösterildi. Bunlar: 20 – Orange 19 – Binan Koukou Chikyuu Bouei-bu LOVE! 18 – Amaama to Inazuma 17 – Active Raid 2.sezon 16 – Mob Psycho 100 15 – Qualidea Code 14 – Tsukiuta. THE ANIMATION 13 – Kono Bijutsubu niwa Mondai ga Aru! 12 – NEW GAME 11 – ReWrite 10 – Danganronpa 3: The End of Kibougamine Gakuen – Mirai-hen 9 – ReLIFE 8 – Handa-kun (Barakamon’dan bağımsız seri) 7 – The Seven Deadly Sins – Seisen no Shirushi (special) 6 – D.Gray-man Hallow 5 – Fate/kaleid liner Prisma Illya 3rei!! 4 – Arslan Senki: Fuujin Ranbu 3 – Saiki Kusuo no Psi Nan 2 – Shokugeki no Souma: Ni no Sara 1 – Love Live! Sunshine!! Sougeki no Souma ikinci olurken, Love Live!’ın Japonya’da çok popüler olması gelecek olan yeni serisinin ilk sıraya girmesini sağlamışa benziyor. D-Gray man Hallow ilk haber yapıldığında diğer serilerden daha çok ilgi çekmişti ancak bu ankette ilk 5’e bile giremediğini görüyoruz. 91 Days ile birlikte Berserk’in listede bile olmaması oldukça şaşırtıcı. Sizin yaz sezonundan en çok beklediğiniz animeler hangileri? Kaynak: http://www.animefantastica.com/ God Eater, Red-King, Sinsine and 2 others 5 Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted June 13, 2016 Forum Admin Share Posted June 13, 2016 Listede Berserk göremedim Handa-kuuuuuuuun! Çevirmek istediğim anime Link to post Share on other sites More sharing options...
Red-King 399 Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 O kadar çok beklenen anime var ki Berserk gibi bir seinen listede yok :D Trailer videolarına bakarsak aslında normal gibi =_= "Shokugeki no Souma: Ni no Sara" gerçekten beklediklerim arasında bu arada 0_0 Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularity 486 Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 19 nasıl bir saçmalıktır :D -RedGhost- and Tensai-san 2 Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Angel 1002 Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 Beklediğim animeler listede var yeni gelen animeler de güzel. Ama ben Bleach animesinin devamını istiyorum Link to post Share on other sites More sharing options...
Anime WR 33 Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 Love Live'ı yeni karakterlerle yapacaklarını gördüğümde çok üzülmüştüm. Güzel bir seriydi , inşallah bu sezon da çok iyi bir yapımla karşımıza geleceğini düşünüyorum. Shokugeki No Souma'yı da çok bekliyorduk ilk 3'e girmesi güzel olmuş. Arslan Senki'de aynı şekilde , Nanatsu No Taizai kötü oldu az bir bölüm sayısıyla karşımıza çıkacak , o kadar beklemeden sonra böyle bir haber yine iyi gelmedi. D.Gray Man Hallow'da aynı şekilde seri yapımcıları niye bu kadar kısa tutuyor ki animeleri ? Neyse hayırlısı diyelim az bir bölüm sayısı olsa da güzel bir işleyiş tarzıyla karşımıza çıkacaklarını umuyorum. ReLife ve Danganronpa'yı da aynı şekilde sabırsızlıkla bekliyorum. Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 Berserk, D.Gray-Man, ReLife ve Orange aklıma gelenler Link to post Share on other sites More sharing options...
Nones 2678 Posted June 13, 2016 Author Share Posted June 13, 2016 91 Days'ın olmadığı bir listeye liste demem ben .d Link to post Share on other sites More sharing options...
Strix. 504 Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 Bu yazda coşturacağız desenize. Link to post Share on other sites More sharing options...
xemerius 88 Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 Şuan 4 anime bekliyorum ama relife ve handa-kun da güzel görünüyor Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts