Jump to content

Selamlar herkese


boozy

Önerilen İletiler

Selamlar herkese ben buğra , 17 yaşımdayım genelde ps,pc oyunları ile ilgiliyim ama animelere başladım artık . Kısa animeler hariç ilk FairyTale izliyorum gayet hoşmuş ama çok uzun :bike-onion-head-emoticon: .  Çevirmen olmak istiyorum ingilizce bilgime güvensem de bana verilen görevi tam yerine getirip getiremiyeceğime emin değilim o yüzden başvurmaya çekiniyorum .  Bir kaç çevirilmiş bölümü denedim bazı cümle kalıpları ve bilmediğim kelimeler hariç genelde çevirdim ne yapsam bilmiyorum , bu konuda da önerinizi alabilirim.  :p Her neyse çok uzattım sanırım herkese tekrardan selamlar :greed-milk-bottle-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Forum Admin

Hoş geldin Buğra :)

Yaş itibari ile sınav gibi bazı sorumlulukların yükleneceği için İngilizce bilgini seneye saklamanı öneririm. Malum üniversite giriş sınavları bayağı vaktini alacaktır. Sonrasında istediğin bir fansub çevirmen alımı yaptığında şansını denersin :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

47 dakika önce, Gondroch yazdı:

Hoş geldin ben de Ayhan  YGS-LYS  geç sonra çeviri yapıcaksan yap bak ben şimdi pişmanım iyice çalışmadım diye bu cumartesi 56 tane edebiyat canımı yaakcak morkuyorum  (ben çeviri yaparak yemedim koca yılımı tabi :D)  

Hentai izleyerek mi yedin koca yılı ashsklajh mouse-girl-emoticon-54.gif?1292795478
Hoş geldin Buğra umarın eğlenirsin forumda crazy-monkey-emoticon-058.gif?1292792394

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

11 dakika önce, Gondroch yazdı:

çok ayıp aaaa... Staj denen bir mahlukta ayda 350 tlye (bereket versin) hunharca sabah 8 akşam 6 iş yaptım

Çok pardon :D AAA staj derdi sende de mi vardı ya  baya yorucu olmuş 8 6 allahtan para vermişler T_T sessizce  uzaklaşayım konu dışı uyarısı verirler şimdi mouse-girl-emoticon-59.gif?1292795480

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.