boozy 5 Posted June 22, 2016 Share Posted June 22, 2016 Selamlar herkese ben buğra , 17 yaşımdayım genelde ps,pc oyunları ile ilgiliyim ama animelere başladım artık . Kısa animeler hariç ilk FairyTale izliyorum gayet hoşmuş ama çok uzun . Çevirmen olmak istiyorum ingilizce bilgime güvensem de bana verilen görevi tam yerine getirip getiremiyeceğime emin değilim o yüzden başvurmaya çekiniyorum . Bir kaç çevirilmiş bölümü denedim bazı cümle kalıpları ve bilmediğim kelimeler hariç genelde çevirdim ne yapsam bilmiyorum , bu konuda da önerinizi alabilirim. :p Her neyse çok uzattım sanırım herkese tekrardan selamlar Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted June 23, 2016 Forum Admin Share Posted June 23, 2016 Hoş geldin Buğra :) Yaş itibari ile sınav gibi bazı sorumlulukların yükleneceği için İngilizce bilgini seneye saklamanı öneririm. Malum üniversite giriş sınavları bayağı vaktini alacaktır. Sonrasında istediğin bir fansub çevirmen alımı yaptığında şansını denersin :) boozy 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Nones 2679 Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 Hoş geldiniz boozy 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Esora Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 Hoşgeldin Link to post Share on other sites More sharing options...
Witch 708 Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 Hoş geldiiin tekrardan Buğra. boozy 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
noazewiz 19 Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 Hoş geldin Buğra boozy 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
historianWeeb 278 Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 Hoş geldin ben de Ayhan YGS-LYS geç sonra çeviri yapıcaksan yap bak ben şimdi pişmanım iyice çalışmadım diye bu cumartesi 56 tane edebiyat canımı yaakcak morkuyorum (ben çeviri yaparak yemedim koca yılımı tabi :D) boozy 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 47 dakika önce, Gondroch yazdı: Hoş geldin ben de Ayhan YGS-LYS geç sonra çeviri yapıcaksan yap bak ben şimdi pişmanım iyice çalışmadım diye bu cumartesi 56 tane edebiyat canımı yaakcak morkuyorum (ben çeviri yaparak yemedim koca yılımı tabi :D) Hentai izleyerek mi yedin koca yılı ashsklajh Hoş geldin Buğra umarın eğlenirsin forumda Link to post Share on other sites More sharing options...
historianWeeb 278 Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 2 dakika önce, §ora yazdı: Hentai izleyerek mi yedin koca yılı ashsklajh çok ayıp aaaa... Staj denen bir mahlukta ayda 350 tlye (bereket versin) hunharca sabah 8 akşam 6 iş yaptım boozy 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 11 dakika önce, Gondroch yazdı: çok ayıp aaaa... Staj denen bir mahlukta ayda 350 tlye (bereket versin) hunharca sabah 8 akşam 6 iş yaptım Çok pardon :D AAA staj derdi sende de mi vardı ya baya yorucu olmuş 8 6 allahtan para vermişler T_T sessizce uzaklaşayım konu dışı uyarısı verirler şimdi Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts