Red-King 388 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 7 Temmuz, 2016 İlk bölüm yatta :D Ellerinize sağlık ^_^ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
xpector 231 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 7 Temmuz, 2016 Teşekkürler herkese. Jans altyazıya baktım gerçekten yorucu olmuş.Ama ben çevirirken böyle değildi encode ile değişmiş onu düzeltiriz. 1 jans09 etkileşimde bulunanlar Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
recep05 0 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 8 Temmuz, 2016 ellerinize sağlık Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
MidorimaX 16 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 10 Temmuz, 2016 çok komik yaa asdfg ellerinize sağlık.. ben kuroko ya da haikyuu tarzı bir şey bekliyordum asdfgh Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Dj-Morphosis 408 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 11 Temmuz, 2016 Days 2. Bölüm eklendi. İyi seyirler 1 Nones etkileşimde bulunanlar Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Obluda 5 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 13 Temmuz, 2016 teşekkürler Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
kaos1997 7 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 13 Temmuz, 2016 teşekkürler Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
furmuzsev 1 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 18 Temmuz, 2016 elinize sağlık Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Dj-Morphosis 408 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 19 Temmuz, 2016 3. Bölüm eklenmiştir. İyi seyirler. 1 Nones etkileşimde bulunanlar Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Nones 1.419 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 20 Temmuz, 2016 Emeğinize sağlık arkadaşlar uygun bir zamanda bakacağım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş