Jump to content

Bleach Mangası İçin Final Cildi Belli Oldu


Berker51

Önerilen İletiler

Bleach’te Sona Doğru. Bleach Mangası İçin Final Ne Zaman?

 

Bleach mangasının 73. cildi 4 Temmuz 2016’da Japonya’da piyasaya çıktı ve bu cildin içerisinde bir sonraki cilt olan 74. cildin manganın son cildi olacağı açıklandı. Final cildi Japonya’da bu sonbaharda piyasaya çıkacak. Ancak elbette Weekly Shonen Jump’ta seri daha önce finaline kavuşmuş olacak.

Peki Bleach’in bitmesine kaç bölüm kaldı? Bu konuda resmi bir açıklama yok ancak Bleach’in 73. cildi Bleach’in 664-674 arası bölümlerini içeriyordu. Aynı şekilde 72. cildi de 11 bölüm içeriyordu. Bleach 74 ise 675. bölümden itibaren başlayacak. Bleach’in şu an Weekly Shonen Jump dergisinde 680. bölümünün çıktığı düşünülürse (bu hafta bir sürpriz olmazsa internette 681. bölüm yer edinecektir) oldukça az sayıda bölüm kalmış demektir. Sadece son bölümlerde ve son ciltte ne gibi sürprizlerle karşılaşacağımızı ya da uzunluğunu henüz tam olarak bilmiyoruz ancak finalin çok yakında gerçekleşeceği kesin olarak görülüyor.

Bleach Mangası İçin Final Cildi Sonu Ne Zaman

Bleach’in son cildinden bir önceki cildi olan Bleach 73’ün kapağı.

Bleach 7 Ağustos 2016 tarihinde 15. yılını doldurmuş olacak. Bütün bu açıklamalar bir araya getirildiğinde Bleach önümüzdeki ay içerisinde finale kavuşursa pek de sürpriz olmayacaktır. Bleach’in sonları aceleye mi getirilecek yoksa son bölümler uzatılacak mı? Sizce Tite Kubo’nun kafasında nasıl bir final var?

 
 

Kaynak: AnimeFantastica

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tam da mangasını okumayı planlıyordum.İyi oldu bu...animesinin yeni sezonu büyük ihtimal gelir.Anime daha güzel oluyor.Mangasın da pek bişi anlamıyorum Cry T-T

Bence seneye yaz'ın yeni sezonu görürüz.İstekli bir biçim de mangadan final spoileri yemek için sabırsızlanıyorum :dancing-crazy-rabbit-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.