Jiangshi 83 Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Japonya'da İngilizce öğretmenliği yapan bir Amerika'lı öğrencilerinden yaz tatillerinde neler yaptıklarını anlatan bir ödev yazmalarını istemiş. Öğrencilerinden birinin yazdığı ödev öğretmeni şoke etmiş: "...Sonra birine çarptım. "Pardon" dedim, bir de baktım o bir kadındı. Kısa kızıl saçlıydı, gözleri badem şeklindeydi ve siyah pembe renklerinde bir yukata giyiyordu. O da 'Pardon' dedi. Ona 'İncindin mi? Adın ne?' diye sordum. O da dedi ki 'Bir şeyim yok. Adım Nishikino Maki. Arkadaşım beni bekliyor. Görüşürüz!'. Ona ilk görüşte aşık olmuştum. Hayatımın en güzel anısıydı. Japonya'da okullarda saçınızı boyatmanıza izin verilmez. Eğer çocuk yaşça büyük, kısa saçlarını kızıla boyatmış Maki Nishikino adında gerçek bir kadından bahsetmiyor ise, ki bu bayağı ilginç bir tesadüf olurdu, bahsedilen kişi Love Live! School Idol Project serisinden bir Anime karakteri. Bu Anime Japonya'da oldukça meşhur ve fanları var, deli gibi tapıyorlar bu anime idollerine. Çocuk eğer hocasını trollemiyor ise çok değişik bir boyutta yaşıyor. Hoca kağıdı değerlendirdikten sonra altına da not düşmüş: 'Love Live Gerçek Değil!' diye. :D mustafalrsm, torotoro, Cagla-Sama and 3 others 5 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Daha öncede love live fanlarını tehdit eden bir çocuk vardı. Deli gibi seviyorlar bu animeyi. Bilinçli bir izleyici olmak lazım. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Red-King 399 Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Şunu şöyle bırakayım da konuya bal olsun. Bu arada arkadaşın kendini bu dünyadan soyutlaması, tamamen aptallık ve korkaklıktır. Spoiler Kikuchi, Jiangshi, fuuki and 2 others 4 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Kikuchi 307 Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Belkide hayatı gerçek olmasını istemediği kadar kötüdür . Daha önce Weebo ve Waifu ile alakalı şeyler görmüştüm ama bunun gibi bir şey ilk kez karşıma çıkıyor Jiangshi 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Esora Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Bende ileride böyle olacağım.Bana kalırsa Trolldür.İki saniye de aynını yazarım. Spoiler Markete doğru gidiyordum...birden ayağım takılmıştı hemen birisi beni ardımdan kucakladı.Kolları çok geniş ve güçlüydü.Gözleri ise bir o kadar ürkütücü.Ama sevgiyle bakıyordu... Bana " iyi misin? " diye endişeyle sordu.Ben de ondan özür dileyerek iyi olduğumu söyledim.Sonra da ismini sordum.Bana " Madara Uchiha " dedi.Kızardım.Sanırım ilk görüşte aşık olmuştum. Zor değil ki bunu yapmak Cry T-T Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Luluna 326 Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Çok üzülüyorum böyle gençlere diyeceğim ama adam başka boyuta geçme yeteneğine sahip , beki onlar bizden daha mutludur :D Jiangshi 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Saki Asamiya 58 Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Annem ile babamı ilk gördüğümde onlara bu resmi göstermeyi düşünüyorum. Zamanında az canımı yakmadılar bu oyun ve anime ilgim nedeniyle. "Beterin de beteri var bak başkentinde bile böyle oluyor" diyeceğim. Ya da göstermem herhalde... Ne önemi var ki artık? Kağıt ta şahaneymiş yani. Çocukla empati kurmaya çalışıyorum çünkü zamanında ben de kendi yabancı dil sınav kağıtlarımda böyle uydururdum. Jiangshi and Cagla-Sama 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
AlucardHell 285 Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Çocuğun hayalleriyle oynamış be hocası :D Jiangshi 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Rofh 113 Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Nasıl bir psikopatlıktır bu :D Hani animeyi seversinde bu kadar abartmak hastalık bence. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
uykusuzotaku 5 Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 İnsan kendini dış dünyadan fazla soyutlamamalı ama bana o kadar da tuhaf gelmedi. Hala Hogwarts'dan mektup beklediğim için olabilir Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts