Berker51 275 Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Hafta Sonu Yapılan Bir Festivalde No Game No Life Anime Filmi Duyuruldu 2014’ün sevilen yapımlarından biri olan ve hakkında uzun bir süredir hiçbir haber yer almayan No Game No Life serisi için MF Bunko festivalinde yeni bir anime filmi duyuruldu. İki NEET kardeşin oyun dünyasına girip zekalarıyla oyunların üstesinden gelmesini konu alan No Game No Life animesi 2014 yılının İlkbahar sezonunda yayımlanmıştı. 12. bölümü ile veda eden anime, birçok anime sever tarafından beğeniyle karşılanmıştı. No Game No Life animesi ise 2012 yılından bu yana devam eden ve Yuu Kamiya’nın hikayesini yazdığı ve çizimlerini yaptığı light novel’dan uyarlanmıştı. Yuu Kamiya’nın filmin duyuruluşu şerefine yaptığı çizim Yeni duyurulan No Game No Life Anime Filmi ile ilgili henüz hiçbir detay verilmedi. Filmin ne zaman sinemalarda gösterime gireceği ve konusunun asıl hikayeden devam edip etmeyeceği önümüzdeki haftalarda netleşecek. Kaynak: AnimeFantastica Luluna 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Luluna 326 Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Filminden önce 2. sezonu çıkartsınlar bi =_= Merak ettim nasıl bir şey olacak ve nasıl tipler oynayacak Link to post Share on other sites More sharing options...
AlucardHell 285 Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 2. sezonu beklerken film bir nebze hasret gidermelik olur artık . Link to post Share on other sites More sharing options...
SiyahDranza 215 Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 Yetmez ama Evet diyebileceğimiz olay umarım film tutar ve 2. sezonu için bir hamle yaparlar Link to post Share on other sites More sharing options...
Saginar 45 Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 2. Sezon istiyorum ancak bunu atıştırmalık olarak kullanacağız sanırım Link to post Share on other sites More sharing options...
aslancenk 0 Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 bence ikinci sezon bu filmden sonra gelir . nede olsa birinci sezonu yarıda bıraktılar ve 2. sezon hakkında çok azda olsa spoiler verdiler . bence kesin 2. sezon gelir. Link to post Share on other sites More sharing options...
killuazoldyck 0 Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 No Game No Life'nin 2. sezonu çıkmayacak diye duydum. Mangaka oradaki tanrıyı yaparken başka bir animeden esinlendiği için. Link to post Share on other sites More sharing options...
Anime WR 33 Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 Bu film yapılacağına 2. sezon yapılsa bayram ederdik. Böyle giderse 2. sezonu ertelerler. Filmi çerezlik olucak zaten direkt 2. sezonu gelse de izlesek := Link to post Share on other sites More sharing options...
AnimeFangirl 0 Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 On 29.07.2016 at 19:09, killuazoldyck yazdı: No Game No Life'nin 2. sezonu çıkmayacak diye duydum. Mangaka oradaki tanrıyı yaparken başka bir animeden esinlendiği için. Ben de animeyi yapan şirket battı diye duymuştum. Link to post Share on other sites More sharing options...
darknesdie1 0 Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 2. sezon gelse daha iyi olurdu filmi büyük ihtimal 1 saat 30 dk civarı olur oda bize yetmez şöyle 2. sezonu 24 bölüm halinde yapsalar daha müthiş olur :3 Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts