Nones 2677 Posted July 23, 2016 Share Posted July 23, 2016 Japonlara Göre Temmuz Ayının En İyi 10 Kadın Karakteri Kimler? Japonya’nın popüler anime ve manga dergilerinden biri olan Animage, Temmuz 2016 için Japon hayranların belirlediği en iyi 10 kadın anime karakterinin sonuçlarını açıkladı. Elbette güncel listede bazı serilerin popülerliğinin etkisi de büyük rol oynamış. Sonuçlar şu şekilde: 10- Lenalee Lee (D.Gray-man) 9- Tsubasa Hanekawa (Monogatari serilerinden) 8- Rem (Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu) 7- Kaname Buccaneer (Macross Delta) 6- Kyouka Izumi (Bungou Stray Dogs) 5- Asuna (Sword Art Online) 4- Hitagi Senjougahara (Monogatari Serilerinden) 3- Freyja Wion (Macross Delta) 2- Saber (Fate/stay night) 1- Mumei (Koutetsujou no Kabaneri) Anketlerin sonucunu genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim. Güçlü kadın karakterlerin ilk sıraları alması fazla şaşırtmadı. Peki sizlerin ilk 10 kadın karakter tercihiniz nasıl olurdu? Kaynak: www.animefantastica.com Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted July 24, 2016 Forum Admin Share Posted July 24, 2016 Rem i daha üst sıralarda beklerdim. Asunayı ilk 3 te görmemek de iyidir... Mumei kesinlikle hakediyor jans09 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Luluna 326 Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 Beklemediğim isimler var, garip bir liste olmuş ama ne zaman Japonlarla görüşüm tuttu ki diye düşününce.... Link to post Share on other sites More sharing options...
Exo 2 Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 3 saat önce, Luluna yazdı: Beklemediğim isimler var, garip bir liste olmuş ama ne zaman Japonlarla görüşüm tuttu ki diye düşününce.... sana katılıyorum listede olmasını beklediğim bazı karakterler yok japonlarla bizim kafalarımız uyusmuyor fazla :D Luluna 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
jans09 1658 Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 11 saat önce, Amygirl yazdı: Rem i daha üst sıralarda beklerdim. Asunayı ilk 3 te görmemek de iyidir... Mumei kesinlikle hakediyor Nedense Asuna'yı görür görmez senden bir yorum olacağını tahmin etmiştim ciciş... 3 saat önce, Luluna yazdı: Beklemediğim isimler var, garip bir liste olmuş ama ne zaman Japonlarla görüşüm tuttu ki diye düşününce.... 22 dakika önce, Exo yazdı: sana katılıyorum listede olmasını beklediğim bazı karakterler yok japonlarla bizim kafalarımız uyusmuyor fazla :D Bu sanki daha çok en iyi değil de en popüler anketi olmuş değil mi ama ya...? yoksa ne isimler var bunların üstünde... Exo 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Saginar 45 Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 10 tane yazamam heralde ama Elfenlied- lucy Dakara boku wa h ga dekinai- Lisara High school dxd - Akeno, Rias Sword art Online- Asuna Daha vardı aklıma geliyo birtane de resimli hazırlayacağım ? Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Esora Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Asuna'yı 5.sırada görünce güldüm.Sonun da hakketiği yere doğru yol alıyor.Mumei'yi de sevmem ama Asunadan iyidir.İnşallah Asuna'yı listeler de değilde Mumei'yi listelerde görürüz.Artık kadın anketi görünce illa bir Asuna çıkacak korkusundan kurtuldum.Yanına dikkat Asuna çıkabilir die yazsınlar bari... Hanekawa keşke şu çakma yandere senjougaharadan önde olsaydı.Hep gıcık kaptığım karakterler liste de ya Cry T^T Boşuna nefret kusmiyim...zaten hepsinden nefret ediyorum -.-* Yine de iyiye doğru gidiyorlar... Link to post Share on other sites More sharing options...
Exo 2 Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 23 saat önce, jans09 yazdı: Nedense Asuna'yı görür görmez senden bir yorum olacağını tahmin etmiştim ciciş... Bu sanki daha çok en iyi değil de en popüler anketi olmuş değil mi ama ya...? yoksa ne isimler var bunların üstünde... senin dediğin gibi ne isimler var burada yazanların üstünde ama koymamıslar maalesef jans09 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
veritas 169 Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 bu Rem kim yahu sanki son zamanlarda çok gözüme çarpıyor gibi geldi sırf 2016 için benden 10 tane çıkmaz genel sıralamamı da bir yere yazmışımdır mutlaka spamlamayayım:/ Link to post Share on other sites More sharing options...
SiyahDranza 215 Posted July 27, 2016 Share Posted July 27, 2016 Başlığa girinci dedim Asuna kafadan birincidir olmadı ikinci 5. görünce şaşırdım cidden Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts