uykusuzotaku 5 Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Merhaba! Sanırım kendimi ilk kaydolduğumda tanıtmalıydım. Neyse geç olsun,güzel olsun Evet efenim,gelelim kendini tanıtma kısmına... Pandalara karşı büyük bir sevgi besliyorum. İleride hastalıklı bir hale gemez inşallah xD Anime izleyip manga okumayı severim. Ama son zamanlarda bu konuda hiç hevesli değilim. Güncel olduğum animeler ile takılıyorum :/ Onun dışında filmleri ve kitapları severim. Diziler ile pek aram yoktur. Müzik dinlemekten de büyük bir zevk alıyorum. Genelde belirli sanatçılar veya gruplardan dinlemem. Kafama göre takılırım. Ama bazı grupların ve sanatçılar neredeyse bütün şarkılarına aşık oluyorumOnlar:Duman,Imagine Dragons,Spag Heddy Yapmaktan zevk aldığım birdiğer şey ise resim çizmek. 2 yaşımdan beri resim çiziyorum. Anlayacağınız,hayatımda büyük ve önemli bir yeri var artık. Makarna yemeyi de çok severim. Her türlü makarnaya bayılıyorum *-* Uykuyu,pandaları ve resimi ne kadar seviyorsam,makarnaları da o kadar çok seviyorum. Kendim hakkında yeterince açıklayıcı bir tanıtım yazdığımı düşünüyorum Öyle de olmuştur inşallah Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted July 25, 2016 Forum Admin Share Posted July 25, 2016 Hoş geldin Link to post Share on other sites More sharing options...
Nones 2677 Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 Renk seçimin çok göz alıyor. Okuyamadım açıkçası. Hoş geldiniz. Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Esora Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 İsmini-yaşını filan da yazaydın.Yazdın da ben mi görmedim yoksa yazı renkli olduğu için Cry T^T Hoşgeldin Hoşgeldin hediyesi olarak masa attım. Link to post Share on other sites More sharing options...
Cagla-Sama 177 Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 Hoşgeldin Pandacı, keyifli forumlar. Keşke ismini yaşını falan da yazsaymışsın, yazmak istemiyorsan senin bileceğin iş tabii. Link to post Share on other sites More sharing options...
xemerius 88 Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 Hosgeldin keyifli forumlar dilerim ve bir ara resimlerini de paylaşabilirsin :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 Hoş geldiniz keyifli forumlar dilerim Not=>Siyah temada yazılar düzgün okunuyordu -yarı yarıya- fakat varsayılan temada çok daha fazla göz alıyor :/ Link to post Share on other sites More sharing options...
Saginar 45 Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 10 saat önce, Esora yazdı: İsmini-yaşını filan da yazaydın.Yazdın da ben mi görmedim yoksa yazı renkli olduğu için Cry T^T Hoşgeldin Hoşgeldin hediyesi olarak masa attım. Birgün bu masa birimizin kafasına gelecek ama hadi hayırlısı :). Hoşgeldin kardeşim bu arada (^-^) Millet masa atıyor bende bir surat hazırlayıp atayım. ___.-~"~-._ __....__ .' ` \ ~"~ ``-. /` _ ) `\ `\ /` a) / | `\ :` / | \ <`-._|` .-. ( / . `;\\ `-. `--'_.'-.;\___/' . . | \\ _ /:--` | / / .' \\ ("\ /`/ | ' ' / :`; `\'\_/`/ .\ /`~`=-.: / `` `._.' /`\ | `\ /( / /\ | `Y / \ jgs J / Y | | /`\ \ / | | | | | | | "---" /___| /___| /__| '""" '""" '""" Kısmen biyerden aldım kısmen kendim ilerlettim :) Link to post Share on other sites More sharing options...
uykusuzotaku 5 Posted July 26, 2016 Author Share Posted July 26, 2016 On 7/25/2016 at 12:14, Nones yazdı: Renk seçimin çok göz alıyor. Okuyamadım açıkçası. Hoş geldiniz. En sevdiğim renkleri seçmiştim ama bir daha yazı yazarsam daha koyu renkler seçerim ^-^ On 7/25/2016 at 12:16, Esora yazdı: İsmini-yaşını filan da yazaydın.Yazdın da ben mi görmedim yoksa yazı renkli olduğu için Cry T^T Hoşgeldin Hoşgeldin hediyesi olarak masa attım. Teşekkürler,masa için de :D 23 saat önce, Homeran yazdı: Birgün bu masa birimizin kafasına gelecek ama hadi hayırlısı :). Hoşgeldin kardeşim bu arada (^-^) Millet masa atıyor bende bir surat hazırlayıp atayım. ___.-~"~-._ __....__ .' ` \ ~"~ ``-. /` _ ) `\ `\ /` a) / | `\ :` / | \ <`-._|` .-. ( / . `;\\ `-. `--'_.'-.;\___/' . . | \\ _ /:--` | / / .' \\ ("\ /`/ | ' ' / :`; `\'\_/`/ .\ /`~`=-.: / `` `._.' /`\ | `\ /( / /\ | `Y / \ jgs J / Y | | /`\ \ / | | | | | | | "---" /___| /___| /__| '""" '""" '""" Kısmen biyerden aldım kısmen kendim ilerlettim :) Çok güzel fil ama pandayı tercih ederdim On 7/25/2016 at 20:18, xemerius yazdı: Hosgeldin keyifli forumlar dilerim ve bir ara resimlerini de paylaşabilirsin :) Resimlerimi paylaşacağımı sanmam,yüzümden fazla hoşlanmıyorum da :/ Link to post Share on other sites More sharing options...
Perfectum 288 Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 Hoşgeldin uykusuzotaku keyifli forumlar :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts