Nones 2679 Posted August 2, 2016 Share Posted August 2, 2016 Japonlar Fantastik Ninja Karakterlerine Sahip En İyi Animeleri Seçti Yine bir anketle karşınızdayız sevgili okurlar. Animelerin o çılgın abartılı güçte karakterlerini Goo sitesi oylamaya sunmuş Japonlar da seçmişler. İşte karşınızda fantastik ninja karakterlerine sahip en iyi animeler. 10. Sasuga no Sarutobi 9. Basilisk: Kouga Ninpou Chou 8. Ninja Slayer From Animation 7. Pyuu to Fuku! Jaguar 6. Kagaku Ninja-tai Gatchaman 5. Kinnikuman 4. Gintama 3. Ninja Hattori-kun 2. Nintama Rantarou 1. Naruto Listeyi nasıl buldunuz? Eklemek veya çıkarmak istediğiniz animeler hangileri olurdu? Kaynak: www.animefantastica.com/ Byperest 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Byperest 150 Posted August 2, 2016 Share Posted August 2, 2016 9-8-4-1 kapaklarında bile evet ninja dünyasını görebiliyoruz. Diğerlerinin kapakları troll gibi duruyor. Gerçi Japonlarda troll o yüzden listeye şaşırmadım. Naruto 1. sırada olduğu için bana bu yeter. :D Not: Ninja Slayer From Animation'un sakın ama sakın buradaki kapağına kanmayın. Bir hata yaptım zamanında ilk bölümünü izledim ve şuan gözlük kullanıyorum bir travma geçirdim. Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted August 3, 2016 Forum Admin Share Posted August 3, 2016 Ne demek Basilisk fantastik ninja listesinde gerilerde Bu Japonlar beni sinirlendiriyor.... veritas 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts