TimeMaster 0 Posted August 2, 2016 Share Posted August 2, 2016 Amerikan prodüksiyon şirketi Skydance Media ve Paramount pictures işbirliği ile Orjinali Light Novel (edebi olmayan hafif - roman) olan Sword Art Online'den esinlenilerek bir dizi projesi yapacağını duyurdu. Senarist ise Avatar ve Shutter Island filmlerini çeken kişi olan Laeta Kalogridis olacağı duyurulanlar arasında. Kaynak;http://myanimelist.net/news/47204328 http://skydancemedia.com/news/skydance-media-acquires-global-live-action-rights-sword-art-online-phenomenon/ Link to post Share on other sites More sharing options...
Saginar 45 Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Merak ettim çıksın bi göz atalım. Bilgilendirme için teşekkürler. Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaxell 979 Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Eğer Edge of Tomorrow gibi yapacaklarsa güzel. (Bilmeyenlere: All you need is kill mangası değiştirilerek batı sinemalarına adapte edilmiştir. ) Yoksa hiç uğraşmasınlar bile. Özellikle haremi kaldırmaları gerek. Ya da adam gibi harem kurgulasınlar Kirito insanı kanser etmesin. Link to post Share on other sites More sharing options...
Kikuchi 307 Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Ben ortaya adam akıllı bir şey çıkacağını zannetmiyorum da bakacağız artık . Link to post Share on other sites More sharing options...
Huseyinekrem 169 Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 On 8/3/2016 at 20:55, Kaxell yazdı: Eğer Edge of Tomorrow gibi yapacaklarsa güzel. (Bilmeyenlere: All you need is kill mangası değiştirilerek batı sinemalarına adapte edilmiştir. ) Yoksa hiç uğraşmasınlar bile. Özellikle haremi kaldırmaları gerek. Ya da adam gibi harem kurgulasınlar Kirito insanı kanser etmesin. Dimi mal gibi sinon'un kuyruğunu fln sıkıyor. Hiç gerek yok asuna yeter bilenem. Link to post Share on other sites More sharing options...
sari wimwek 1 Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 abi yapmasinlar. amerikanlar japon animelerinin dizisini de, filmini de yapmasin! biraksinlar bu isi japonlara, yada yapacaksa marvel yapsin belki adam gibi bisey cikartir ortaya ama oda gapon desteyi almali. iki kultur cok farkli oldugundan anime ve amerikan dizileri arasinda cok fazla fark oluyor Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts