Jump to content

Animelerde katlanamadiginiz unsurlar


Misafir nemesiss

Animelerde katlanamadiginiz unsurlar  

66 oy

  1. 1. Anime izlerken gormekten rahatsizlik duydugunuz, baska bir ifadeyle gormekten gina gelen faktorler nelerdir?

    • Mantik hatasi dolu power-up'lar
      31
    • Gerekli gereksiz ecchi unsurlari
      33
    • Tsundere karakterler
      16
    • Abartili arkadaslik iliskileri
      13
    • Olmeyen anakarakterler
      23
    • Bitmek bilmeyen filler bolumler
      28
    • En deneyimsiz ve genc karaktere kilit gorevler yuklenmesi
      11
    • Hakkinda arastirma yapmadan cinsiyetini anlayamadiginiz karakterler
      20
    • Bir turlu tam olarak olmayan iliskiler
      34
    • Cinlik dusunen karakterin gozlugune dokununca parlamasi
      6


Önerilen İletiler

  • 2 hafta sonra...
  • Yanıtlar 38
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

-Erkek veya kız karakterin iki veya daha fazla aday içerisinden bir türlü birini seçememesi, herkese mavi boncuk dağıtması. (böyle animeleri sonuca bağlanmadan asla izlemem, yıllarca beklemem gerekse

Animelerde en çok katlanamadığım şey tanıtım amaçlı yarım yapılan animeler. Mangası ünlensin ye 12 bölüm yapalım bakalım tutacak mı mangası mantığı ile olayın en iyi yerinde bırakılan seriler. Ön

Klasik Anime tarzından farklı olarak ağızları belirgin olan karakterlere pek ısınamıyorum. 

Aşağı yukarı neredeyse hepsi itici geliyor bana.Şunu da eklemeyi unutmuşsun genelde baş karakterin ıq seviyesi ortalamanın altında olur kıyamet kopsa farkında olmaz falan hep '' Nani???Nande???? '' modundadırlar artık ben bıktım o karakterlerden gerek Naruto olsun gerek Attack on Titan'dan Eren olsun abi kıt mısınız ya? :panda-20:

Bide saçı pembe olan bütün karakterlerin adının Sakura olması başka isim yok galiba japonyada

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 3 ay sonra...

Listeden 2 tane var bunlar: 1- Hakkında araştırma yapmadan cinsiyetini anlayamadığımız karakterler 2- Bir türlü tam olamayan ilişkiler

Bunun dışında anime yapımcılarının yaptıkları animedeki erkek karakterlerin hal ve hareketlerini, tavırlarını ve olaylara yaklaşımlarını,  kız izleyici kitlesinin o karakterleri birbirleri ile eşleştirmeye olanak sağlayacak şekilde yapması en iğrendiğim şeydir. Shiplemek kelimesinden bile nefret eder oldum.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Cinsiyyetini tam olarak çözemediğimiz karakterlere bayılırım ben. Hatta merakla ilk araştırdığım karakter Near'dı. :happy-milk-bottle-emoticon:

Sinir olduğum faktörler: Anlamsız power-up'lar, belirsiz ilişkıler ve sonlar, berbat opening ve ending'ler. -_-:button-milk-bottle-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Özellikle One Punch Man'ın gücüne çok sinir oluyorum. Tamam anime ama birazcıkda mantıklı olsun, Tsundere karakterler başlı başına bir bela resmen sinir krizi geçirttiriyor ama sürekli utanıp kızaranlarda var onlardanda nefret ediyorum. Romantizm sevmiyorum zaten ben. O deneyimsiz karakter olayına gelince mesela Kuze Hibiki. Cidden sevdiğim bir karakter hatta seiyuusuna aşığım karakterin kendiside iyi ama adam gücü aldığı an "Dünya'nın kurtulmasını sağla" demek çok saçma. Söylemesi kolay yapabiliyorsan sen yap bir Byakko çağırdı diye anında dünyanın kaderi senin elinde dediler çocuğa çocuk daha 3 saat önce geleceği hakkında konuşan bir öğrenciydi.

Hele şu ecchiler varya örnek olarak Masou Gakuen HXH aşırı mantıksız ecchi hatta daha beter bir türe ait gibi sahneler bulunduruyor ve bu sahnelerin hepsi aşırı gereksiz onlar olmasa izlenebilecek bir animeydi. Neden sadece erkek kitlelere oynuyorlar anlayamadım ben. Birde benimde dikkatimi çeken birşey diğerlerininki gibi neden tüm pembe saçlı karakterler Sakura daha önce aklımda oluşan konuşmayı yazmıştım burayada yazacağım.

Kişi1- Anime yapalım.

Kişi2- Tamam Tsundere kız olsun.

Kişi1- Pembe saçlı olsun ama.

Kişi2- Adı ne olsun?

Kişi1-2-Sakuraa!!

Cidden istemsizce bu aklımda oluşuyor. Tam oldu derken olmayan ilişkiler insanı intihara sürükler ya olcaksa olsun olmicaksa olmasın kardeş bir karar verin. Hatta karardan önce Huzur verin.

En iyisi Levi yav zeki, yakışıklı, seiyuusu güzel, karakteri kusursuz, güçlü birde sevmeyenleri var. Sevmeyenlere soruyorum!

Derdiniz ne daha ne istiyorsunuz?

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Birde şunu yazmayı unutmuşum. Şu abartılı arkadaşlıklar nedir ya ne abartıyorlar aşırı barış dolu arkadaşlıkları sevmiyorum. Hele şu full kızlardan oluşan saçma arkadaşlık animeleri varya kriz sebebi. Owari no Seraph'daki gibilere lafım yok hatta onları arkadaş olarak görmüyorum onlar aile.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

O kadar çok seçenek var ki hangisini seçsem bilemedim.

Ama şeyi unutmuşsunuz, "Romantizm animesinde sürekli sulugöz olup, sevdiği erkekle iki çift laf edemeyip sürekli "Şeyy,, yaa,..." diyen, doğru düzgün konuşamayan, sevdiği çocuğu birisi kapmaya çalışsa kıskansa bile sesini çıkaramayan kızlar." Sinir oluyorum bunlara ya... 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.