Jump to content

Mekakucity Actors’un 2. Sezonu Duyuruldu!


Nones

Önerilen İletiler

Vocaloid Şarkısından Uyarlanan Seri Mekakucity Actors, Mekakucity Reload Adlı 2. Sezonuyla Yeniden Karşımıza Çıkacak

 

Mekakucity Actors izle

Vocaloid ve Jin severler toplansın! 2014’te Shaft stüdyosunun hazırladığı Mekakucity Actors’ün, Mekakucity Reload ismi ile 2. sezonu duyuruldu!

15 Ağustos, Kagerou Days şarkısında ve animenin kendisinde bahsedilen kilit bir noktadır ve bu sebeple her sene 15 Ağustos tarihi Kagerou günü olarak bilinir severler arasında. İşte bu senenin 15 Ağustos’unda, Japonların YouTube’u olan Nico Nico’da, SEEK at MEKAKUCITY adında bir canlı yayın yapıldı ve Mekakucity Reload animesi duyuruldu! Animenin ne zaman başlayacağı ise henüz belli değil. Bir baktım Twitter’da da TT olmuş, insanlar pek bir heyecanlılar; fakat hemen alttaki resimde görebileceğiniz üzere 1. sezonda insanları endişeye düşüren birtakım sorunlar vardı ve bunun gibi bir durumun tekrar yaşanmasından da korkuyorlar.

İnsanların endişesinin kaynağı olan durum şöyle:

Mekakucity Actors izle

2014’te Shaft Mekakucity Actors’dan daha çok Nisekoi’ye yoğunlaştığı için serinin kalitesinde büyük düşüş gözlenmişti ve seri bu konuda izleyicilerden pek çok negatif eleştiri almıştı. Animasyonlar BD’nin çıkmasıyla ne kadar düzenlenmiş olsa da insanların çoğu animeyi TV’de yayımlanırken izledikleri için seri onlarda kötü bir izlenim bırakmıştı; mesela bu durum benim aklımda da böyle kaldı. Ama stüdyo ilk sezondan dersini almıştır artık herhalde diyorum, bu sezonda da aynı problemler yaşanmaz diye umuyorum!

Ayrıca bu konudaki diğer araştırmalarıma göre öğrendim ki düzelen animasyonlar ardından animenin yeni bir sezonu garantileyecek kadar BD/DVD satışı yapılmış. Yani 2. sezon haberi çok şaşılacak bir durum da değilmiş.

Son olarak, bilmeyenler için Jin’in şarkılarını bırakayım, dediğim gibi bu seri Vocaloid şarkılarının uyarılması yani özü manga veya roman değil, bir şarkı! İlginç değil mi? Ama kurgusu gayet sağlam, umarım bu yeni sezonda da o sağlamlığını korur!

Spoiler

 

 

 


 

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.