Nones 2679 Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Japonlar, En Güzel Yüzü Olan Kız Anime Karakterlerini Sıraladı! Japon anime hayranları, bu sefer animelerdeki kız karakterlerinin sadece yüzlerine bakarak sıralama oluşturmuş! Fiziğe, karakterin özelliklerine bakmaksızın, sadece ”yüzü” için oluşmuş bu sıralama acaba nasıl bir şey? İşte sıralama, 20 – Shimura Tae (Gintama) 19 – Chitanda Eru (Hyouka) 18 – Himeragi Yukina (Strike the Blood) 17 – Nishikino Maki (Love Live!) 16 – Tadeza Rize (Is the Order a Rabbit?) 15 – Minami Kotori (Love Live!) 14 – Akemi Homura (Madoka Magica) 13 – Mikasa Ackerman (Attack on Titan) 12 – Kagura (Gintama) 11 – Sonoda Umi (Love Live!) 10 – Miyazono Kaori (Shigatsu wa Kimino Uso) 9 – Ayase Eri (Love Live!) 8 – Shiba Miyuki (Mahouka Koukou no Rettousei) 7 – Akiyama Mio (K-On!) 6 – Shimizu Kiyoko(Haikyuu!!) 5 – Kafuu Chino (Gochuumon wa Usagi Desuka?) 4 – Yukinoshita Yukino (Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru.) 3 – Onodera Kosaki (Nisekoi) 2 – Rem (Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu) 1 – Yuuki Asuna (Sword Art Online) Sizin görüşleriniz nelerdir? Kaynak: http://www.animefantastica.com/ Red-King and Kikuchi 2 Link to post Share on other sites More sharing options...
Nones 2679 Posted August 19, 2016 Author Share Posted August 19, 2016 Söz konusu sadece "yüz" olduğu için kimse Asuna'ya yüklenmesin bence. Hak ediyor. Link to post Share on other sites More sharing options...
Red-King 399 Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Rem şimdilik ikinci sırada, ama Asuna ne kadar süre koruyacak ki bu birinciliği. -Tövbe tövbe, bırak şu liderliği- Virüs gibi yayılan bir kitleden söz ediyorum. Hak ediyor üstüne. Link to post Share on other sites More sharing options...
jans09 1658 Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Saç ve göz renklerini ortak yap hepsi birbirinin aynısı bence. illaki birini seçmek lazımsa Miyazono Kaori (Shigatsu wa Kimino Uso derim... Bir de ne yalan söleyim Haikyuu'nun menajeri Shimizu Kiyoko diğerlerinden farklı.. Ayrıca pek de bir alımlı hakkını yememek lazım. Link to post Share on other sites More sharing options...
Jiangshi 83 Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Mio Akiyama ilk 3'te olmalıydı. Link to post Share on other sites More sharing options...
ayanatsume 129 Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Japonlar Asuna'yı gerçekten çok seviyor, bu onu birinci gördüğüm kaçıncı liste bilmiyorum :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Jiangshi 83 Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Maki Nishikono'nun da gerilerde olmasına şaşırdım, orada bayağı tapılıyordu :D gerçi Love Live'dan kaç karakter girmiş listeye animenin etkisi ortada. Link to post Share on other sites More sharing options...
Luluna 326 Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Yine saçma ötesi bir liste ve şokkkk Asusa 1 numara :D Bu çizimler aşırı birbirine yakın çizimler yani göz ve saç renkleri farklı bir tek desem yeridir :D Şu yüzler varken..: Spoiler Bishamon Sakuradan nefret ederim ama güzel bir yüzü var Michikoooooo :D İnori Re-l mayer Vs...Vs.... kisukesitare 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Nones 2679 Posted August 20, 2016 Author Share Posted August 20, 2016 Zevkler ve renkler tartışılmaz kişiye göre değişen bir kavram. Lakin Şu Asuna'yı lider görmekten bıkan kişilerden şahsen ben bıktım arkadaş. Bir bitmediniz/bitmiyorsunuz. Dediğim gibi kişiden kişiye değişir ve Japonlar da Asuna'yı seçmişler bununla ne gibi bir sorunu var insanların aklım almıyor. Yüz diyor sıralama hakkını yemek yerine önce amacı idrak edin. Birde çizimler nerede birbirine yakın yahu. Ben şok. Cosmos 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
KurosakiKazui 1 Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Orihime veya Nel de olabilirdi bence. Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts