Jump to content

Tyranny’de En Az 4 Farklı Ana Hikâye Olacak


Red-King

Önerilen İletiler

Obsidian: “Tyranny’de En Az 4 Farklı Ana Hikâye Olacak”

 

Obsidian’in yeri gönlümüzde hep bir ayrı olacak galiba. Yeni nesil onları Fallout: New Vegas ve South Park: Stick Of The Truth ile tanısa da firmayı eskiden beri takip edenler KOTOR 2, Neverwinter Nights 2 ve hak ettiğinin yarısı kadar bile bilinmeyenPillars Of Eternity ile hatırlayıp, güzel anıların etkisiyle gülümsüyor, isimlerini her duyduklarında.

Firmanın yeni oyunu Tyranny de bu saydığım isimlerden pek de aşağı kalmayacak gibi. Şeytani Lord Kyros’un iyileri yendiği ve tüm diyarlara hâkim olduğu bir dünyada, kötülerin ordusundaki birini canlandıracağımız oyun bir hayli iddialı geliyor çünkü.

Yapımcı Matthew Singh yayınladığı geliştirici günlüğü videosunda Tyranny’de 600.000’den fazla kelime olduğunu söylemiş. Üstelik bunların hepsini tek oynayışta görmemiz de mümkün olamayacak. Neden derseniz oyun birkaç defa, farklı farklı bitirilebilecek şekilde tasarlanıyor.

Yapımcılar diyaloglar üzerinde çok sıkı çalıştıklarını ve karakterinizin söylediği şeylere bağlı olarak her seferinde farklı cevaplar alacağınızı belirtiyor. Bunun sonucunda da oyunda en az 4 farklı ana hikâyeolacağını, sadece tek bir ana hikâyenin bile 8 farklı yöne dallanıp budaklanacağını ve böylece her oynayışımızda değişik bir serüven yaşayıp oyun dünyasının daha önce görmediğimiz yerlerine gidebileceğimizi de sözlerine eklemiş… 

Oyun çıkmadan çok fazla umuda kapılmak istemiyorum ama Obsidian’in de bizi yanıltacağına pek ihtimal vermiyoruz. Her hâlükarda Tyranny, Tides Of Numenera ile birlikte en çok beklediğimiz 2 RYO’dan biri. Oyun için kesin bir çıkış tarihi verilmese de 2016 yılı içerisinde PC için bizlerle olması bekleniyor.

Ek olarak, Gamescom’da PC Gamer ekibine oyunun karakter yaratma ekranını detaylı olarak tanıtmışlar. Videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. En dikkat çekici kısımları Tyranny dünyasında sadece insan ırkının bulunması ve üç sakallı editörün karakteri tasarlarken “Sakal önemli!” deyip gülmeleri :)

Karakter Yaratma Ekranı:

 

Geliştiricinin Günlüğü #1:

 
Kaynak:Oyungezer
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.