Jump to content

Başka Dünyada Geçen En İyi Animeler


Nones

Önerilen İletiler

 Başka Dünyada Geçen En İyi Animeler Japonların Oylarıyla Belirlendi!

Başka Dünyada Geçen En İyi Animeler

Japon hayranlar bu ankette popüler bir anime konusu olan online oyun dünyalarını oyluyor. Konu basit, ana karakter kendini bir anda başka bir dünyanın içinde bulur, ya bu yeni dünyadan çıkışı bulmak ya da burada hayatta kalmayı öğrenmek zorundadır. İşte ilk 10:

10. Kyou kara Maou! / 51 oy

9. Log Horizon / 55 oy

8. Sen to Chihiro no Kamikakushi / 79 oy

7. Outbreak Company / 81 oy

6. Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri / 86 oy

5. Ixion Saga: Dimensional Transfer / 103 Oy

Başka Dünyada Geçen En İyi Animeler

Kon Hokaze, online bir oyun oynarken bir anda “Mira” adında farklı bir dünyaya geçiş yapıyor. Bu değişik dünyada kendini Prenses Ecarlate’yi düşmanlarından korurken buluyor.

  • Bölüm Sayısı: 25
  • Yayınlanma: 2012 Ekim – 2013 Nisan

4. Hai to Gensou no Grimgar / 118 Oy

Başka Dünyada Geçen En İyi Animeler

Hayatta kalmak sandığınız kadar da kolay değil.

Bir gün Haruhiro’nun tamamen karanlık bir dünyaya gözlerini açmasıyla hikaye başlıyor. Nerede ve neden orada olduğu, oraya nasıl gittiği hakkında tek bir fikri bile yoktur. Kendisi gibi insanlarla çevrelenmiştir ama kendini yalnız hissediyordur ve korkmuştur. Hayatta kalmak için mücadele vereceği bu yeni dünyanın adı ise; Grimgar.

  • Bölüm Sayısı: 12
  • Yayınlanma: 2016 Ocak – 2016 Mart

3. No Game No Life / 205 Oy

Başka Dünyada Geçen En İyi Animeler

Gerçek dünyayı berbat bir oyun olarak gören ve sanal oyun dünyasında tanınan Sora ve Shiro adında iki kardeşin hikayesi, No Game No Life. İşte bu iki kardeşin hayatı, ”Oyun Tanrısı” adında biri tarafından gönderilen bir mesajla tamamen değişiyor.

  • Bölüm Sayısı: 12
  • Yayınlanma: 2014 Nisan – 2014 Haziran

2. Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! / 277 Oy

Başka Dünyada Geçen En İyi Animeler

Video oyunlarını her şeyden çok seven Kazuma’nın hayatı, bir trafik kazasıyla aniden son bulur. Ama onun için asıl yaşam şimdi başlar. Kazadan sonra gözlerini açtığında ilk gördüğü şey, kendini Aqua adıyla tanıtan bir Tanrıça olur. Tanrıça ona alternatif bir dünyaya kapıları açacak bir teklif sunar. Bakalım bu teklif Aqua ve Kazuma’yı nereye götürecek?

  • Bölüm Sayısı: 10
  • Yayınlanma: 2016 Ocak – 2016 Mart

1. Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu / 334 Oy

Başka Dünyada Geçen En İyi Animeler

Bir lise öğrencisi olan Natsuki Subaru, bir gün eve dönerken birden kendini başka bir dünyanın içinde bulur. Bu dünyada karşılaştığı ilk zorlukta ona yardım eli uzatan beyaz saçlı bir kız olur. Bu iyiliğin karşılığını ödemek isteyen Subaru da, tanımadığı beyaz saçlı kıza yardım etmeye karar verir.

  • Bölüm Sayısı: 25
  • Yayınlanma: 2016 Nisan – 2016 Eylül

Akiba Souken web sitesi üzerinden başlatılan bu ankette toplamda 1629 oy kullanıldı. Japon hayranların oylarıyla belirlenen ilk 10 hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Kaynak: http://www.animefantastica.com/

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 24
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Başka Dünyada Geçen En İyi Animeler Japonların Oylarıyla Belirlendi! Japon hayranlar bu ankette popüler bir anime konusu olan online oyun dünyalarını oyluyor. Konu basit, ana karakter kendin

hahahah re:zero'nun tanımı çok güzel. sıradan, sakin, sanki şey der gibi: "yav bildiğiniz hikaye işte o kızı kurtarır kız onu falan filan..." 

bu yüzden hemen düzeltiyorum:  (İlk bölüm spoilerı). Bu iyiliğin karşılığını ödemek isteyen Subaru da, tanımadığı beyaz saçlı kıza yardım etmeye karar verir, saplantılı şekilde aşık olur ve onu hayatta tutucam diye beş yüz milyon milyar kere ölür öldürür süründürür ... 

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Konosuba'nın animesi 2. olmaz bence ln'si güzel ama anime hem çizim ve animasyon olarak kötü hemde 10 bölüm yapacağız diye kestikleri yerler var en azından no game no life'dan iyi olmadığı kesin :D onun dışında listede Overlord'un olmaması da üzücü ana karakterin kötü adam olması bakımından(pek kötülükle ilgilenmese bile iyi adam değil en azından :D) baya değişik bi seri bence :1f60b:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Son dönemlerde çekilen animeler var genelde ve isimler çok tanıdık. Zaten Japonlardan geriye dönük isimler beklemezdim. Her zamanki gibi popülarist davranmışlar. 

İzlemedim ama Kono Subarashii Sekai no Shukufuku wo reyting listelerinde sezounda bir numaraydı.. Parsayı sağlam topladılar onunla ama yine de ben Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri'den daha iyi bir derece beklerdim... 

Aralarından seçeceğim animeler Log horizon, Hai to Gensou no Grimgar ve Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu olurdu. Üst sıralarda olmasına rağmen  No Game No life izlerken ara ara sıkılmıştım.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.