Red-King 399 Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Naruto Shippuuden 475’te Görülecek Naruto Shippuuden Son Dövüş Videosu Yayımlandı Daha önce belirttiğimiz üzere Naruto Shippuuden’de manganın son dövüşü gelmek üzere. Mangadan neredeyse 2 yıl sonra animede görebileceğimiz bu büyük dövüşün ilk videosu da yayımlandı. Animenin takipçisiyseniz 8 Eylül’de yayımlanacak olan Naruto Shippuuden 475. bölümü kaçırmayın! Dövüşün ardından hemen Naruto anime dünyasına veda edecek diye korkuyorsanız merak etmeyin. Daha Naruto Hiden kitaplarındaki hikayeleri izleyeceğiz. Böylece mangada yaşanan zaman atlamasının içi daha da doldurulacak ve mangadaki “şunca yıl geçti, şöyle oldu böyle oldu, şu şununla evlendi, hadi bakalım son” yerine daha fazla bilgiye sahip olabileceğiz. Japonya’da son zamanlarda doldurma bölümüyle de reyting listelerine girmeyi başarabilen seri için AnimeFantastica’da yaptığımız 1500’den fazla kişinin katıldığı ankette çoğu seyircinin baştan sona kadar Naruto Shippuuden’i izlediği dikkat çekiyordu. Umarım son dövüşü çizimleri ve animasyonlarıyla güzel bir şekilde animeye aktarıp sadık Naruto Shippuuden hayranlarını memnun edebilirler. Kaynak:AnimeFantastica symztrk28 and Sabah Sisi 2 Link to post Share on other sites More sharing options...
Naruto420 1 Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Bu dövüş efsane olucak :) Link to post Share on other sites More sharing options...
symztrk28 4 Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Yess beeeee! Gel artık anam ağladı. Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Yalnız dövüşü göstermemişler :D Dövüşü artık uzata uzata gösterirler. Çocukluklarına kadar gidebiliriz :D (Mangayı takip etmiyorum ://) Link to post Share on other sites More sharing options...
Rindo 81 Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Hala izleyenler var ilginç. Bu ikisinin dövüşmesi kaçınılmazdı zaten herkeste bunu istiyordu ama böyle fiyasko bir dövüş olamaz. Zaten filler animenin içine etti o yüzden manga okumayan kalmamıştır. Ama anime de izlemek başka tabi gene de rezalet bir dövüş sonucu oldu dövüşe bir şey demiyorum. Sonucunu .s saçmalığına oldu bitti ye getirişine. :( Link to post Share on other sites More sharing options...
kamuikakashi 0 Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 içimde boşluk oluştu bir anda 8 senedir izliyodum hayatımın parçasıydı Link to post Share on other sites More sharing options...
JusTiMe 5 Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 beklemedeyim bitsinde kurtulayım ya Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış 302 Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 mangada okuyalı 2 sene oldu mu hakkaten ya zaman ne çabuk geçmiş. bence ideal bi bitişdi. bi bölümle geçmişe atlaması benim hoşuma gitmedi ama ne yaparsın shounen jump bu kitaplardaki gibi final savaşı sonrası olanları ayrıntılı anlattırmazlar adama. neyse fillerları izlemediğimden bi güncele geleyim bakayım kaguya ile dövüştükleri yerleri animede izlememiştim. Link to post Share on other sites More sharing options...
S-kaida 3 Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Gel artık çatlatma bizi Link to post Share on other sites More sharing options...
Phoenix54 0 Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Abi bende bi ara savaşı yapmıcaklar sanmıştım direk animeyi bitiricekler falan sandım.İnşallah beklediğimiz gibi olur :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts