Red-King 399 Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Sizce En İyi "Gotik-Fantasy-Korku" Animesi Benim için ilk sırayı alan Vampire Hunter D oluyor tabiki. Karakterler olsun, yaşattığı ortam olsun, tamamen istenilen kıvamda; Gotik ve Fantasy karması. İkinci sırayı bölüştürdüğüm animeler ise Hellsing ve Gantz, bu iki serinin yeri bende her zaman farklı olacaktır. Hellsing, az rastlanan türden bir tipleme, milli kontumuz, draculamız, Alucard. Tek kelime COOL! Benden gelen bir vampir hastalığı tabi ki, Fantasy harmonisi! Gantz, konusunu çok sevdiğim bir animedir. Usta ellerden çıktığı belli oluyor. Örgüyü en iyi şekilde içimize işlediğini düşünüyorum, ustaca düşünülmüş bir kurgusu var. Aklımda daha bir çok seri olmasına rağmen altın paketi sizlere sundum. Güncel bilgilerimi eklemedim. Peki sizin seçenekleriniz nedir? Yorumlayın bakalım. Belkide kaçırdığımız bir şeyler vardır. Link to post Share on other sites More sharing options...
Tensai-san 147 Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 anime olarak Kiseijuu, Claymore, Darker than black ve şu an yayınlanan Re:zero beğendiğim dark fantasy serilerinden onun dışında Tokyo ghoul ve Berserk'in mangası sağlamdır baya (animelerini izlemenize gerek yok hatta izlemeseniz daha iyi :D) ve son olarak animesinde de bi miktar olsada Overlord'un light novel'ı baya kanlı vahşetlidir türü sevenlere duyurulur Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted August 29, 2016 Forum Admin Share Posted August 29, 2016 Kesinlikle Mononoke... Özellikle çizimleri ile izlediğim en orijinal serilerden birisidir. Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış 302 Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 overlord'un light novel'ını okudum. hakikaten dehşet bir hikaye. canlı canlı insanların derilerini mi yüzmeler, genelevdeki fahişeyi sex sırasında öldüresiye dövmeler, bi kız kardeşlerin hikayesi vardı ki içim acıdı. Red-King 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Tensai-san 147 Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Bir saat önce, Barış yazdı: overlord'un light novel'ını okudum. hakikaten dehşet bir hikaye. canlı canlı insanların derilerini mi yüzmeler, genelevdeki fahişeyi sex sırasında öldüresiye dövmeler, bi kız kardeşlerin hikayesi vardı ki içim acıdı. Spoiler aynen Foresight grubunun başına gelenlere ben de üzülmüştüm Ainz'e de sövmüştüm baya o kitapta bide vahşet bakımından 9. kitap da fenaydı adam bildiğin 250 bin kişiyi katletti tek başına :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Gallardo 567 Posted October 14, 2019 Share Posted October 14, 2019 Devilman serisinin herhangi bir ayağı ipi göğüsleyebilir. Son çıkan Crybaby fena değildi mesela. Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts