Jump to content

En İyi Aşk Hikayelerinin Yer Aldığı 10 Anime


Nones

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 32
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Kimi ni Todoke haketmiş diyebilirim ama  Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru 'yu daha ön sıralarda beklerdim. Shigatsu wa Kimi no Uso da listede olabilirdi.

İçinde Lovely Complex,Ao Haru Ride,Akatsuki no Yona,Shigatsu wa kimi no uso, Itazura na kiss gibi animelerin olmadığı listeye liste demem.Daha pek çok var ama saymayacağım

Bu liste ol-ma-mış Bir sürü shoujo, romantizm animesi izledim, hiçbiri beni Kyoukai no Kanata kadar etkilemedi. Bence ilk 3'e girmeyi kesinlikle hakediyor. Ayrıca Yahari...  ne alaka ? Orda aşk mı va

Posted Images

Başlık en romantik animeler demiyor, en iyi aşk hikayeleri diyor. Ben de her ne kadar romantik animeleri sevsem de en iyi aşk hikayesi diyemem bu listeye.Hatta kimi ni todoke bile en iyi aşk hikayesi sayılmaz.  İçinde yaşanan aşk hikayesinin sıcak, sempatik ve farklı olmasını değerlendiriyorsak eğer; Shigatsu wa Kimi no Uso  kesinlikle olmalıydı listede. Ore monogatari o açıdan listede olabilir. Howl'un yürüyen şatosu bence en güzel aşk hikayelerinden biridir. Keza Bakuman da öyle. Akatsuki no Yona son zamanların iyilerinden. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bunların üstüne Golden Time, Kaichou wa Maid-sama, Lovely Complex, Kimi no Iru Machi, Tasogare Otome x Amnesia,  ve daha aklıma gelmeyen bir çok seri. Ama 1. sıradakini görünce şaşırmadım tahmin ettiğim gibi çıktı. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.