Red-King 399 Posted September 5, 2016 Share Posted September 5, 2016 For Honor'dan 3 Yeni Video Geldi Ubisoft’un 2017’ye ne kadar iyi başladığını gösterecek For Honor’dan yeni içerikler yayınlandı. Gamescom’a giden ekip arkadaşlarımızın ballandıra ballandıra anlattığı (bkz. For Honor Multiplayer Oynadık), kılıç tekniklerimizi bol bol konuşturacağımız For Honor için üç adet yeni video paylaşıldı. Yayınlanan oyun içi videolar For Honor’daki üç kahramanı tanıtıyor. Samuray, viking ve şovalyelere mensup kahramanlarımızı aşağıdaki videolar vasıtasıyla biraz daha yakından tanıyabilirsiniz. Kensei: Raider: Warden: Kaynak;Oyungezer LeornKayn 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
LeornKayn 557 Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Dlc ile içerik olarak dahada geliştirirler.Belki Orta Asya Türklerine ait bir şeyler gelmeyebilir çünkü oyunda ok ve menzilli başka bir şey kullanan sınıf görmedim ve ben olsam oyunu belli bir çağa sığdırmazdım kılıç tarihi çerçevesinde evrensel yapardım.Antik Roma Praetorleri ile Sparta Hoplitlerinin çok farkl savaşma tarzları vardı onlarla da deneyim yaşamak kötü olmazdı ancak orta çağ'a bağlı kalıcaklar sanırsam.En fazla çinlilerin büyük kılıçlı ya da uzun mızraklı adamları Araplarında hilal kılıççılar gelir gibi. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Heimatlos 219 Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 ben izledim bunun videosunu fena çok fena :D aynen dlc ler ile gelebilir ama ubisoft pek dlc seven bir firma değil bu 3 karakterin dışına çıkacaklarını zannetmiyorum :D ama ben end war un 2 sini bekliyorum birde biraz daha fazla ülke odaklı olursa ve araçlar daha çeşitli olursa tadından yenmez :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Red-King 399 Posted September 7, 2016 Author Share Posted September 7, 2016 Fena oyun olacak ya combatları çok sevdim ben. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts