Nones 2679 Posted September 8, 2016 Share Posted September 8, 2016 Hiroshi Kamiya’nın Seslendirdiği En Sevilen Karakterler Japon Hayranların Oylarıyla Belirlendi Japon anime portalı Akiba Souken bir aylık bir süre boyunca yaklaşık 2000 oy kullanılan ankette Hiroshi Kamiya’nın en sevilen rollerini belirlemeye çalıştı. İşte sonuçlar: 10. Kusuo Saiki (Saiki Kusuo no Psi Nan) / 88 oy 9. Kou Ichinomiya (Arakawa Under the Bridge) / 91 oy 8. Yuzuru Otonashi (Angel Beats!) / 92 oy 7. Trafalgar Law (One Piece) / 94 oy 6. Izaya Orihara (Durarara!!) / 99 oy 5. Yato (Noragami) / 118 oy 4. Beelzebub (Yondemasu yo, Azazel-san.) / 162 oy 3. Levi (Attack on Titan) / 191 oy 2. Takashi Natsume (Natsume Yuujinchou) / 214 oy 1. Koyomi Araragi (Monogatari Serisi) Hiroshi Kamiya’nın seslendirdiği bu karakterlerden sizin en sevdikleriniz hangileri? Kaynak: http://www.animefantastica.com/ Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted September 8, 2016 Forum Admin Share Posted September 8, 2016 Fan service ve ecchi delisi Japonları düşününce listede Fujino Kyoshi / Kangoku Gakuen görürüm diye bekliyordum Cidden çok başarılı bulduğum bir seslendirme sanatçısıdır. Listedekilerin dışında; Sayonara Zetsubou Sensei'de bizzat Zetsubou Sensei Ao no Exorcist'teki okul müdürü Mephisto Working'in sinsi karakteri Souma-san ve Osomatsu-san altızlarından birisini de seslendirmekte... Karakter cv si bayağı kalabalık bir sanatçı ama benim favorim "Koi! Sekki!" repliği ile Yato'dur kesinlikle Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest nemesiss Posted September 8, 2016 Share Posted September 8, 2016 Hiroshi Kamiya'nin sesine gercekten hayranim. Neredeyse sevdigim tum karakterlerin ortak noktasi olan adam. Hatta bu sebeple istemsizce karakterleri sevip sevmedigime karar vermede ses ve konusma tipinin etkili oldugunu dusunuyorum. Ne zaman bir karakter icin "voahh sesi cok degisik" desem altindan bu adam cikmistir, ki zaten artik tek duyusta sesini ayirt edebildigim kisidir. Seslendirmesini yaptiklari icinde ise en sevdigim, Orihara Izaya'dir. Onun disinda Akashi (kuroko no basket), Natsume (natsume yuujinchou), Levi (attack on titan).. seklinde uzayip gider bu liste. Ve yapilan listeyi begendigimide soylemeliyim. Link to post Share on other sites More sharing options...
Celine 57 Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Benim Trafalgar D Water Law sesi sürekli karizma çıkıyor onda. Böyle Yato'daki gibi ince çıkmıyor sesi mesela hep göğüsten konuşuyor. Levi var bir de. Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts