jans09 1658 Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 Bir çok Seinen takipçisinin severek izlediği Gantz animesine 3DCG filmi geliyor. 14 Ekimde yayına girecek olan film gerçek kişilerin karakter yansıtması şeklinde olacakmışşşş. Yayınlanan ön izleme ne kadar doyurucu gelir bilmem ama CG çekimlerine olan antiliği düşünürsek buna da eleştiriler gelecektir fakat benim hoşuma gitti. Konu olarak mangaya bağlı kalacak olması yüreklere su serpti. önizleme Filmin perde araksına bakacak olursak Filmin yönetmeni olarak Kurushisuji (film), Shingeki no Bahamut: Genesis, Tiger & Buny ve Asura adlı çalışamaları ile tanıdğımız Keiichi Satou 3DCG yönetmeni bir çok oyuna görsel CGI ve CG efektleri de yapmış olan Yasushi Kawamura Yazarı bir çok Japon dizisinin yanında One Piece'nin Gold ve Heart of Gold adlı iki filminin de yazarlığını yapan Tsutomu Kuroiwa Müzikleri yapan Yoshihiro İke'nin tek tek hangi animelere müzik yaptığını yazmak yerine sizi MyAnimeList sayfasına yolluyorum zira anlat anlat bitmez Filmin yapımcısı aynı tür bir çok filme de imza atmış olan bir şirket. Digital Frontier Kısaca karakter rolleri ile ilgili konuşmak gerekirse: film için ekibe yeni üyeler eklendi: (resmiler gelir gelmez buraya eklenecektir.) Hachiro Oka olarak Kendo Kobayashi George Shimaki olarak Razor Ramon HG Nobuo Muroya olarak Razor Ramon RG Ana karakterlere gelirsek Masaru Katou olarak Daisuke Ono Anzu Yamasaki olarak Mao İchimichi Jouichirou Nishi olarak Tomohiro Kaku Shinamori Reika olarak Sayori Hayami Yoshikazu Suzuki olarak İkeda Shuuichi Nurarihyon olarak Masane Tsukuyama Susmu Kimura olarak Masaya Onosaka Sanpei Taira olarak Tsuda Kenjirou Tetsuo Hara olarak Teuraki Ogawa Kei Kurono olarak Yuki Kaji Japonya'da 14 ekimde ekranlarda olacak fakat önce 31 ağustosta başlayan ve bugün (10 Eylül) sona erecek olan Venedik Film Festivalinde ilk görücüye 8 Eylülde Sala Grande Salonunda çıktı.... Genel anlamda beğeni toplayan Japonya'nın sevilen mangalarından birinin uyarlaması olan filmin CGI çekimlerinde az da olsa ilerleme görüldüğü fakat "çekim olarak" Final Fantasy filminden çok da ilerde bir performans sergileyemediği belirtildi. Film Türkiye'de ne zaman yayınlanır bilinmez ama en az bi 3 ay bekletir gibime geliyor..... Kaynaklar: AnimeNewsNetwork, Labiennale, Tumblr , YouTube, VK (VKontakte), MAL, Metin bana aittir. Çeşitli sitelerde çıkmış olan yazıların harmanlanmış halidir. Resimler, MAL ve videodan aldığım resimlerdir. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ansatsuken 6 Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Bu film izlenir jans09 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
historianWeeb 278 Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Bi tane fragmanı izlemiştim çok tuhaf duruyordu ama bilemeyeceğim nolucagini (kagalar uhi ile yapıştırılmış gibiydi ben öyle hatırlıyorum) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts