Nones 2679 Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 Bu Sıcaklarda İzlerken Kanınızı Donduracak Korku Türündeki 10 Anime Serisi Japonlar Tarafından Seçildi! Artık eylül gelmiş yaz aylarını geride bırakmış olsak da sıcakları uzun süre bizi bırakmayacak gibi gözüküyor. Sıcaklar bizde olduğu kadar Japonya’da da oldukça bunaltıcı olmalı ki Japonlar, kanınızı serin tutacak en iyi 10 korku serisini belirlemişler. Gelin serilere bir göz atalım: 10. Mouryou no Hako 9. Corpse Party – Tortured Souls 8. Kara no Kyoukai 1: Fukan Fuukei 7. Gakkou no Kaidan 5/6. Shinsekai Yori 5/6. Ghost Hunt 4. Jigoku Shoujo 3. Gakkou Gurashi 2. Another 1. Higurashi no Naku Koro ni Japonların seçimleri çok korkutucu seriler olmasa da kesinlikle tüylerinizi diken diken edecek sahnelerle dolu diyebiliriz. Özellikle karmaşık hikayeleriyle serilerin, kısa süreli de olsa size sıcakları unutturabileceğini söyleyebiliriz. Lakin ateşe ateşle karşılık vermek doğru bir çözüm yolu olacak mıdır? Bunun seçimi de size kalmış. Kaynak: http://www.animefantastica.com Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted September 10, 2016 Forum Admin Share Posted September 10, 2016 Higurashi dışında diğerleri korku bakımından doyurucu değil... Higurashi'de korkudan ziyade gerici bir özellik var bence... Tabii içlerinden izlemediklerim de var. Onlar hakkında yorum yapmıyorum. Seride bol kan olması seriyi korkunç kılmaz arkadaş. Bana göre seriyi korkunç yapan serinin taşıdığı mesajdır. Listede göremedim ama Shiki listede olmayı Another dan daha fazla hak ediyor. İçinde kişilik gelişiminde taşıdıkları fikirlerle aşırı derecede insanları etkileyecek olan sosyopat karakter bulunduran serileri ben daha korkunç bulmaktayım. Higurashi ye geri dönersek şu videodan sonra animeye olan saygım arttı: Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 11, 2016 Share Posted September 11, 2016 Higurashi'yi merak ediyordum zaten şimdi daha da heveslendim. Listede yok ama (zaten 2 bölümdü) Denpa teki na Kanojo'nun bir sahnesi vardı izlerken korkmamıştım ama gene de bi tuhaf hissetmiştim. Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts