Red-King 399 Posted September 16, 2016 Share Posted September 16, 2016 Animenin Son Bölümüyle Birlikte Berserk 2. Sezon Duyuruldu 1997 – 1998 yılları arasında yayımlanan ilk Berserk anime serisi dışında TV serisi olarak karşımıza çıkan tek yapım Berserk (2016), 12 bölüm uzunluğuyla dikkat çekiyordu. (Berserk’i TV’de yayımlamak pek kolay değil tabii) 12. bölümün yayımlanmasıyla birlikte anime serisinin devam edeceği duyuruldu. Yeni sezon İlkbahar 2017’de başlayacak. Öte yandan söylenene göre Berserk (2016) anime serisinin soundtrack albümünün şu günlerde Japonya’da piyasaya çıkması gerekiyor. Çoğu kişinin aklından daha iyi animasyonlar ve çizimler geçse de benim yeni sezon için ilk dileğim müziklerin yine Susumu Hirasawa ve Shiro Sagisu‘ya ait olması. Hatta iki büyük üstadın aynı parçalarını kullansalar keşke. Sezonun bitimiyle birlikte yaşanacak gelişme önemliydi. Mangası ilerlemek bilmeyen Berserk için yine uzun yıllar herhangi bir anime serisi göremeyebilirdik. Yapımcılar da Japonya’da istediği sonucu alamasaydı 12. bölümden sonra yeni bir sezona girişmeyi düşünmüyorlardı. Olan oldu… İyisiyle kötüsüyle yeni sezonda görüşmek üzere Guts. Spoiler Kaynak:AnimeFantastica sadece okan 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
ayanatsume 129 Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 Yeni sezon 2d olsa çok güzel olurdu, ama hiç umudum yok Link to post Share on other sites More sharing options...
Eldorwyn 19 Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 2.sezondan umudum daha çok, eminim ki daha iyi olacaktır. Görseller o kadar tatmin edici olmadıysa da Berserk o kadar harika bir hikayeye sahip ki her türlü zevk vermeyi biliyor. Çevirmeyi sabırsızlıkla bekliyorum! Eolo-sama 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
sadece okan 446 Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 2. sezon heralde kushanların imparatorları ile olan savaşa kadar falan olur Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts