Jump to content

Animenin Son Bölümüyle Birlikte Berserk 2. Sezon Duyuruldu!


Red-King

Önerilen İletiler

Animenin Son Bölümüyle Birlikte Berserk 2. Sezon Duyuruldu

 

1997 – 1998 yılları arasında yayımlanan ilk Berserk anime serisi dışında TV serisi olarak karşımıza çıkan tek yapım Berserk (2016), 12 bölüm uzunluğuyla dikkat çekiyordu. (Berserk’i TV’de yayımlamak pek kolay değil tabii) 12. bölümün yayımlanmasıyla birlikte anime serisinin devam edeceği duyuruldu. Yeni sezon İlkbahar 2017’de başlayacak.

1474046966-berserk-2-sezon.jpg

Öte yandan söylenene göre Berserk (2016) anime serisinin soundtrack albümünün şu günlerde Japonya’da piyasaya çıkması gerekiyor. Çoğu kişinin aklından daha iyi animasyonlar ve çizimler geçse de benim yeni sezon için ilk dileğim müziklerin yine Susumu Hirasawa ve Shiro Sagisu‘ya ait olması. Hatta iki büyük üstadın aynı parçalarını kullansalar keşke.

Sezonun bitimiyle birlikte yaşanacak gelişme önemliydi. Mangası ilerlemek bilmeyen Berserk için yine uzun yıllar herhangi bir anime serisi göremeyebilirdik. Yapımcılar da Japonya’da istediği sonucu alamasaydı 12. bölümden sonra yeni bir sezona girişmeyi düşünmüyorlardı. Olan oldu… İyisiyle kötüsüyle yeni sezonda görüşmek üzere Guts.

Spoiler

 

 

Kaynak:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.