Jump to content

Touken Ranbu Animesi İçin İlk Tanıtım Videosunu Yayımlandı


Önerilen İletiler

Fate Animelerinin Stüdyosu Ufotable’ın 2017 Yılında Yayımlanacak Touken Ranbu Animesi İçin İlk Tanıtım Videosunu Yayımlandı

 

                                                                Touken Ranbu İzle

Japonya’da geçen sene çıkışının ardından büyük bir hayran kitlesine sahip olmuş Nitroplus ve DMM‘e ait Touken Ranbu, internet tarayıcısı üzerinden oynanabilen ücretsiz bir kart toplama oyunu. Aslında oyunu oynamasanız bile gerek hayranların oyundan ilham alarak yaptığı başarılı çizim çalışmaları,  gerekTouken Ranbu Gakuen ve Touken Ranbu Online Anthology Comic adlarıyla tanınan mangalar, gerek doujinshiler gerek de cosplayler sayesinde ismin kulağınıza aşina gelmiş olması mümkün. Hatta aranızda bu çalışmaları görüp “Bunun animesi de var mı ki?” sorusunu aklından geçmiş olanlar çıkabilir. Bu sorunun cevabı yakın zamana kadar “Hayır.” iken geçtiğimiz günlerde AnimeJapan etkinliği kapsamında duyurulan iki farklı anime projesi, oyunu bir de anime olarak görmenin hayalini kuranları oldukça sevindirecek gibi duruyor.

Fate animelerinin, Kara no Kyoukai anime filmlerinin ve bu sezon izlediğimiz Tales of Zestiria the X serisinin stüdyosu ufotable, 2017 yılına hazırladığı aynı isimli kart toplama oyunundan uyarlanan Touken Ranbu için ilk tanıtım videosunu serinin resmi internet sayfasında yayımladı.

                                                                                

Projelerin ikincisi ise ilkine nazaran takipçilerini biraz bekletecek gibi. Animasyonlarında Kara no Kyoukai ve Fate animelerinden tanıdığımız başarılı stüdyo ufotable‘ın imzasını taşıyacak Touken Ranbuisimli seri, başlangıcı için 2017 yılını işaret ediyor. Tarih bu kadar uzakta olunca teknik kadrosu ve seiyuu ekibinden isimler de belirtilmiyor şimdilik.

Kaynak:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.