Jump to content

One Punch Man 2. Sezon Duyuruldu!


Berker51

Önerilen İletiler

One Punch Man 2. Sezon Duyurusu Yapıldı!

 

One Punch Man 2. Sezon izle

Oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan One Punch Man’in yeni sezonu, bugün Japonya’da düzenlenen ‘One Punch Man Sonbahar Festivali’nde duyuruldu! 2015 sonbahar animesi olan bu seri, yayımlandığı dönem oldukça fazla izlendi ve çoğu kişinin 2. sezonunu en çok beklediği serilerden biri halini aldı. Hatta o kadar sevildi ve 2. sezonu o kadar beklendi ki, çeşitli adreslerde gerçek olmayan pek çok 2. sezon haberine maruz kaldık fakat bu kez rahat olun; One Punch Man 2. Sezon sonunda resmiyet kazandı.

Yeni sezonun müjdelendiği tweette ”25 Eylül’de düzenlemiş olduğumuz ”One Punch Man Sonbahar Festivali’nde One Punch Man’ın 2. sezonu duyurulmuştur. Ayrıntılı bilgi için resmi sayfamızda ve resmi Twitter hesabımızda takipte kalınız!” yazıyor. Yeni sezonunun ne zaman başlayacağı ve diğer detaylar ilerleyen dönemlerde açıklanacak.

one punch man 2. sezon izle

12 bölümlük anime serisinin yani animenin ilk sezonunun dışında Murata Yusuke ve ONE’ın mangasının 10. cildiyle birlikte One Punch Man: Road to Hero OVA olarak çıkmıştı. Bunların dışında anime yapımı olarak, serinin Blu-ray ve DVD’leriyle birlikte 6 özel bölümü daha bulunuyor.

Etkinlikte yapılan tek duyuru One Punch Man’in yeni sezonu olmadı. Animenin devamı dışında One Punch Man mobil oyunu da duyuruldu. Yine ilerleyen dönemlerde detayları açıklanacak One Punch Man mobil oyunu 2017 yılında çıkacak.

one punch man 2. sezon izle

Gözünüz aydın! Sizce One Punch Man 2. sezon nasıl olacak? 1. sezon gibi konuşulacak mı? Fikirleriniz nelerdir?

 

Kaynak: AnimeFantastica

 

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

2. sezonun çıkacak olması bence o kadar iyi olmadı.OPM ilk çıktığında bütün düşmanları tek yumrukta yenmek çok farklı şaşırtıcı ve ilginç bir fikirdi ama artık neyin nasıl olacağını (saitamanın herkesi tekliyeceğini) biliyoruz.Bu kez o kadar büyük bir etki yaratamaz.Umarım yanılırım.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.