Jump to content

Overlord Animesinin Derleme Film Çalışmalarına Başlandı!


Önerilen İletiler

 

                         Overlord Animesinin Derleme Film Çalışmalarına Başlandı!

 

                                                  Overlord-animesi-izle.jpg

 

Kugane Maruyama’nın  Overlord light novel serisinin yayınlanan 11. cildinde, romanın anime uyarlamasının bir derleme yapılacağı açığa çıktı. Yapılan duyuruda film için bir çıkış tarihine yer verilmedi.

 

13 bölümlük Overlord TV anime serisi 2015 Temmuz’unda Japonya’da yayımlanmaya başladı. Hikaye sanal gerçeklik oyunlarının patlama yaptığı  2138  yılında geçiyor. Popüler online bir oyun olan Yggdrasil, birgün sessizce kapanır. Hikayenin kahramanı  Momonga, oyundan çıkış yapmamaya karar verir. Momonga daha sonra en güçlü büyücü olarak bir iskelet görüntüsüne bürünür.Oyunun dünyası değişerek sürekliliğine devam eder ve oyundaki NPC’ler duyguları hissetmeye başlarlar. Sıradan bir genç adam olan Momonga, aile ,arkadaşlar ve sosyal bir çevre olmadan oyunun değişen dünyasını ele geçirmeye çalışır.

overlord11.jpg

Funimation animeyi, Japonya ile eş zamanlı olarak yayımladı ve şirket animeyi İngilizce dublajlı olarak 8 Kasım’da Blu-ray Disc ve DVD olarak piyasaya sürecek.

Romanın 11. bölümü de,  Ple Ple Pleiades kısa anime serisinden 30 dakikalık yeni görseller, Pleiades hizmetçilerinin görüntüleri ve tüm kat gardiyanlarıyla donatılmış  Blu-ray Disc’te sunulacak.

Orijinal roman 2010 yılında Kugane Maruyamatarafından yazıldı Seri Japonya’da 2.5 milyon kopyaya ulaştı. Roman serisiin Kuzey Amerika lisansını Yen Press aldı ve geçtiğimiz günlerde 2. cildi yayımladı.

Kaynak:Animenewsnetwork

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

umarım bu yeni bi sezonun yada en azından derleme filminden sonra gelecek olan bi devam filminin habercisidir özellikle son bölümde kısa bi sahne gösterdikleri kraliyet arc'ı baya iyiydi anime olarak görmek isterim onu :admire-onion-head-emoticon: bide bu overlord'u yapan anime şirketi animelere 2. sezon yapmamasıyla ünlüydü ama daha yeni one-punch man'in 2.sezonu duyuruldu ve bu seri dahil bi kaç animeye daha film duyurdular fikirleri falan mı değişmiş merak ettim :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 4 hafta sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.