Jump to content

Karayip Korsanları: Ölü Adamlar Masal Anlatamaz’dan İlk Fragman!


Red-King

Önerilen İletiler

Karayip Korsanları: Ölü Adamlar Masal Anlatamaz’dan İlk Fragman!

 

dead-men-tell-no-tales-big.jpg

 

Disney’in meşhur mu meşhur Karayip Korsanları serisinin beşinci filmi için ilk fragman dün gece yayınlandı. Her ne kadar Jack Sparrow’u… pardon… Kaptan Jack Sparrow’u çok sevmeme rağmen üçüncü filmle birlikte seriden iyice soğumuş olsam da (Will ve Elizabeth sağ olsun) bu seferki hikâye serinin köklerine daha bağlı olacak gibi.

Fragmanda bir İngiliz gemisini basan ve Jack Sparrow’u aradığını söyleyen Kaptan Salazar ile hayalet tayfasını ilk kez görme fırsatı yakalıyoruz. Javier Bardem’in (No Country for Old Men, Skyfall) canlandırdığı Salazar karakteri bayağı iyi görünüyor doğrusu.

Siyah İnci’nin Laneti’ni izleyenler “Yine mi hayalet tayfa?” diyeceklerdir şüphesiz. Ancak yapımcılar ta en başından beri ilk filmin o esprili ama biraz da gerilimli havasını tekrar yakalamayı amaçladıklarını belirtmişti zaten. O nedenle pek de sürpriz sayılmaz.

Filmde Johnny Depp ve Javier Bardem’in yanı sıra Geoffrey Rush(Barbossa), Kevin McNally (Mr. Gibbs) ve Orlando Bloom (Will Turner) da yer alacak.

Karayip Korsanları: Ölü Adamlar Masal Anlatamaz’ın vizyon tarihiyse 2017.

 

Kaynak:Oyungezer
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ne kadar yırtınırlarsa yırtınsınlar, ilk film gibi olamaz imkanı yok. Yine de jack sparrow olunca işin ucunda, gönül içiyor badeyi :P

4. film kabusu ile birlikte penelope kruz'un da baş rolde olduğu o saçma salak senaryoyu bir nebze unutturabilirse iyidir. Fragmanda johhny abiyi göremedik ama...

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Keira da olsun isterdim ama onsuz daha iyi olacaksa hiç lafım yok. Senaryonun Will ve Elizabeth üzerinden gitmesini istemem yeterince gitti. Ya da Penelope Cruz gibi 'bırakın iki rolde o yapsın 2 replikte o söylesin' havası verecek bir senaryo...  Ne kadar eksiği olursa olsun ben bu seriyi ağzım açık seyrediyorum. Yine öyle olacak. Jack Sparrow faktörü .Önceden bilet ayarlamak lazım :D 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Karayip Korsanları en sevdiğim serilerden biriydi Siyah İnci'nin lanetinden sonra gelen ölü adamın sandığı muhabbeti zaten serinin doruk noktasıydı.En sevdiğim ilişki ise Will ile Jack arasında geçen sohbetler :D sürekli bir birlerine ufak laf sokuşları vs çok hoşuma gidiyordu ama kalkıp kadro dağıttıklarından sonra gelen seri açıkçası aynı tadı vermedi.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.