bonjour 23 Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Evet arkadaşlar uzun bir süreden sonra Pokémon tekrar şifresiz kanalda bizlerle buluşacak. İnşallah yine Rtük'ten ceza gelmezde sıkıntısız izleriz. Ne yazık ki ilk sezondan itibaren değil. 19. sezon Pokémon XY&Z yayında olacak. Bir önceki sezon Pokémon XY serisini Netflix üzerinden Türkçe izleyebilirsiniz. 17 Ekim Pazartesi gününden itibaren 10.00 ve 15.30'da Disney Channel'da yayına başlıyor. Yayın akışı: http://disneychannel.disneyturkiye.com.tr/neler-var Bu haberi istediğiniz yerde paylaşabilirsiniz. Barış D. Baryshx and ayanatsume 2 Link to post Share on other sites More sharing options...
AlucardHell 285 Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Biz Pokemon'la büyüdük. İlk sezon kadar kadar iyi olmasa da yeni neslin televizyonda Pokemon izleyebilmesi çok güzel. Umarım hiçbir çocuk pencereden atlayıp da yayından kaldırılmasına sebep olmaz. bonjour 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Böyle bir kanal bile olduğunu bilmiyordum, bugün denk geldim. Hiç yoktan iyidir yayınlamaları... bonjour 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Ezberbozan 123 Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 1000 bölüm olmuş Ash okula daha yeni başlayacak, iyisiyle kötüsüyle bir nesli mezara gömer bu anime, biteceğine ihtimal bile vermiyorum... Link to post Share on other sites More sharing options...
Jiangshi 83 Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Güzel haber, zaten Disney Channel ve Cartoon Network açık bende genelde. Bakarım bari. Link to post Share on other sites More sharing options...
ZENOM 0 Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Açıkçası ben bunu mutlu edecek bir haber olarak görmüyorum. Disney veya Holywoodun izleyiciye ve özellikle yeni nesillere karşı sübliminal mesajlarla nasıl üçkağıtçı bir tutum ve politika izlediklerini bir çoğumuz iyi kötü biliyoruz. Bu pis işlere animenin bir kez daha karıştırılacak olması çok üzücü bir durum. Yapımcısı Japon olup birkaç dolar için bir anime serisinin disneye satılması bu şerefli sanata leke sürülmesi ile eşdeğerdir! Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts