Jump to content

Herkese selamlar

ErikaWasHere

Recommended Posts

Herkese selamlar.. Ben ErikaWasHere ismim Furkan ^^ Chatte uzun yıllar bulunan ama foruma pek bulaşmayan birisiyim kısacası. Veteriner fakültesi mezunuyum 26 yaşındayım. Forumda aktif olmaya çalışacağım sanırım bir süreliğine ^^

Manga ve anime dışında fantastik edebiyat hastasıyım. Önerilerinize ve tavsiyelerinize açığım bu konuda. Genellikle geceleri aktif olmakla birlikte duruma bağlı olarak gündüz buralarda olabilir. Umarım herkesle iyi anlaşırız ^^

32 dakika önce, Barış D. Baryshx yazdı:

Hoşgeldin, Vayş bitirebildin yani veterinerliği, çok zor mezun veriyor diye biliyorum bu bölümü:kill-myself-crazy-rabbit-emoticon:

Bu arada isim falanda gerek tanışma için, kimlik fotokopiside iyi olurdu aslında:sigh-onion-head-emoticon:

Bölüm beni benden aldı zaten ^^ geçirmediğim hastalık, tırmalanmayan yerim ve bir defa köpek ısırığı yüzünden bir yerlerimi kırdım ^^ kısacası ömrümü yedi, hayatımı çürüttü :D bitti gerçi orası ayrı bir konu ^^

Hoşgeldin Onii chan  *-* 

Eskiden bende veteriner olmak isterdim çok hayvan seviyordum ama artık mangaka olcam inş :shake-crazy-rabbit-emoticon:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.