Jump to content

YAŞAM TAŞI : KRALSIZ ÜLKE


yyaris

Önerilen İletiler

13726661_972881916190591_3347521135396872068_n.jpg

Herkese merhaba arkadaşlar. Anime ve mangalardan etkilenerek yazdığım serinin ilk kitabı Kralsız Ülkeyi çıkartmayı başardım. İlk ve az basım olmasından dolayı içinde fazlasıyla yazım hatası var lakin bu sorunun sonraki basımlarda aşacağız. Kitap edinmek isteyen arkadaşlar D&R, Arkadaş kitabevi, İnkılap kitabevi mağazalarında bulabilirler. Eğer mağazada yok derlerse sipariş verirseniz bir kaç gün içinde getirirler ki sipariş verip almazsanız daha bana destek olmuş olursunuz :D Başka bir yol ise internetten kitap satışı yapan siteler. Görüş ve önerileriniz benim ve serinin devamı için çok önemli. İlgilenen herkese çok teşekkür ederim. :)

İlk kitabın konusundan bahsedecek olursam. 


Dünya beş siyasi güçle yönetilmektedir. Bunların içinde en güçlü ve büyüğü olan İmparatorluk "Yaşam Sanatı" adı verilen güç sayesinde diğer krallıklardan üstündür. İmparatorluğun ordusu için saklı bir ormanda yetiştirdiği gizli okulları vardır. Bu okullarda küçük yaşlardan itibaren yetiştirilen yaşam sanatı kullanıcısı çocuklar vardır.

Gezgin adında bir adam çeşitli okullardan birer çocuk seçer. Ateş, Ay, Yay, Dal ve Gölge. On yaşında tanıştığı çocukları kendi okullarında ziyaret ederek eğitmeye başlar. Bu eğitimde bazı kurallar vardır. İlk olarak çocuklar Gezgin söyleyene kadar asla görüşmeyecek ikinci olarak Gezgin hakkında konuşmayacaklardı. Çocuklar kendi aralarında ki iletişimi ise Gezginin taşıdığı mektuplarla yapılacaklardır.

Sekiz yıl sonunda Gezgin çocukları teker teker toplayarak ilk buluşmalarını sağlar ve macera başlar....

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

 

11 saat önce, Gol D. Roger yazdı:

Öncelikle tebrik ediyorum ! Fantastik tarzım olmasa da yazım ve yayın aşamalarını çok merak ettim açıkcası~~

 Öncelikle teşekkür ederim. 

Yazım aşamasını kısaca anlatayım. Bir gün oturdum ve aklıma gelen hikayeyi yazmaya karar verdim. İlk başta tek kitap olarak tasarladığım hikaye bir anda büyüdü ve kendi evreni oluverdi.(Bu konuda çocukluğumdan beri izlediğim okuduğum her eserin katkısı vardır. Zaten şimdiye kadar okuya kişiler animelere ne kadar benzediğini söylediler.)  Karakterler kafamda oluşurken benden bağımsız kararlar almaya başladılar. Artık karakterler benim arkadaşlarım olmuştular. (Hatta onlarla tartışmalara bile girmeye başladım.  ''Doğru ve yanlış yoktur. Güçlü ve zayıf vardır. Güçlü olanın söylediği doğru zayıfın söylediği yanlıştır. Düşünce yada amacın bir önemi yoktur sadece güç vardır.''  Bu konuda her zaman Kızıl Prenses ile tartışırım ve kızı ikna edebilmenin yolunu bulamadım) Bu süreçte sık sık başa döndüm. Her seferinde yeni fikirler ve olaylar aklıma gelerek, hikayeyi baştan tekrar tekrar yazdım . Uzun bir sürenin sonunda ilk kitabı bitirdim ve devam kitabını yazmaya başladım. 

Yayın aşaması olarak şunu söyleyeyim. Eğer paranız varsa istediğiniz kitabı çok rahat çıkartabilirsiniz. Ne yazık ki benim fazla param olmadığından ilk basım az ve kalitesiz oldu. Parasız kitap çıkarmak hayal. İlk basımın hepsi satılsa bile benim verdiğim paraya anca denk oluyor. Yani kitap yazımı pek karlı bir iş değil. Zaten benim amacım  anime ve benzeri eserlerin 3-5 yaşında ki çocuklar için değil. Her yaşa uygun bir kültür-sanat olduğunu ve ülkemizden bu tür eserlerin çıkabileceğini göstermek. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.