Jump to content

jans09

Sevmediğiniz Anime Türleri  

108 oy

  1. 1. Sevmediğiniz Anime Türleri



Önerilen İletiler

Ecchi sevmiyorum, seneler önce High School DxD izlemiştim konusu güzeldi çok yoktu sanırsam ama ecchi sahneleri hiç hoşuma gitmemişti.

Onun haricinde Shoujo Ai,Yuri hiç izlemedim kız olduğumdan dolayı ilgimi hiç çekmiyor yine de merak etmiyor değilim.

Şıklarda bence Hentai de olmalıydı birkaç kez merak ettiğim için izlemiştim ama kesinlikle tahamül edilebilir gibi değil,romantizm 0 ve iğrenç o kadar çok sahne var ki zaten dayanamadan kapatıyorsunuz.

Ayrıca Mecha ve harem de sevmiyorum.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 49
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

İzlemeye katlanamadığım tek seri haremdir. Harem ya da reverse harem ya da hareme bağlayan shoujolar.. Dünyadaki tek erkek ya da tek kız oymuş gibi bütün meteorların gidip aynı embesile aşık olması...

Haklısın yanındayımmmmmm.... Sporu bilem yazdılar.   

Bence anime demek empati kurmak demektir. Benim animelerdeki empati kurmak istemediğim tür ise yaoidir.

Posted Images

Hentai ve romantik animeler(Genelde Shoujo türünde görülüyor bu romantiklikte  bayma)... Hentai gerçekten o kadar fantezi içeriyor ki yani izlerken takdir ediyorum yapan adamı.Bravo yani 40 yıl düşünsem böyle bir konu bulamam diyorum.Kısacası çok hastalıklı geliyor.Ama izleyene de saygı duyarız.Sorun yok?

Romantik şeyler de çok bayıyor be.Güzel başlayan animelerde sona doğru yapıyorlar ya hele.Tüm hikayeyi öldürüyor bence.Tamam hiç olmasın demiyorum.Ama sadece romantiklikle de götürülmemeli diye düşünüyorum.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

En sevmediğim tür Ecchi. Nedense bir türlü ısınamadım. Ama öyle aman aman benden uzak dursun demiyorum. Genelde eğer anime güzelse bütün türleri izlerim,ayrım yapmam. 

Zevkler ve renkler tartışılmaz,ancak merak ettiğim bir konu oldu bu konuda. Genel olarak Yaoi ve Yuri türü işaretlenmiş,sanırım homofobik kişiler çokmuş onu anladım. :nea:

Üzülmeyin her hastalığın bir çözümü,bir tedavisi var. Önemli olan erken tedavi edilmesi. :ongles:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.