Jump to content

ÇÖMEZİM DEMEK


SonOfDark

Önerilen İletiler

Öncelikle sizler gibi anime hayranlarının, tutkunlarının, aşıklarının arasında bulunmaktan büyük bir mutluluk ve zevk duyuyorum. Ben Emrullah Hundi. 17 yaşındayım. Denizle'de küçük bir evde oturuyorum. Lise son sınıf öğrencisiyim. Animeye tam başlama yaşımı bilmiyorum, ama baktığım ilk anime Bakugan ya da Naruto olduğu için sekiz diyebilirim. Tabii o zamanlar anime nedir bilmezdim. Animeyi anime olarak bildiğim yaş on beşti. Tam olarak ise lise bire başlamadan önceki yaz tatilinde, 17 Temmuz 2013... O zamanlar bir pidecide garsonluk yapıyordum. Çalışma sırasında aklıma hep garip fikirler dolaşıyordu. Önceden köyde oyun oynamak için oluşturduğum senaryolar, Bakugandaki savaş sahneleri vs. O an hikaye yazmaya başladım. Hikayenin hemen ardından daha güzel fikirler bulmak için anime bakmaya başladım. Aklıma gelenleri animelerdeki bazı faktörlerle harmanlayıp bir sürü anime konusu olacak hikaye yazdım. Şuan amatör yazarlık, şairlik ve çizerlikle uğraşıyorum. Şairlik ortaokuldan, yazarlık liseden ve çizerlikte üniversiteden kalma olacak. Çünkü: Okuyacağım bölüm Mimarlık... Ne kadar güzel, değil mi? Çizimlerim biraz daha güzel olsa kendi başıma manga bile çıkartabilirim, ama ne yazık ki o konuda çok da yetenekli değilim. Ama üniversitede kendimi geliştireceğime inanıyorum.

1.73 boyunda, kahverenginin soluk tonlarında gözlere, esmerin hafiften koyu halinde tene ve alabildiğine siyah saçlara sahibim. Ellerim bileklerime göre büyük olduğu için basketbolda iyi bir oyuncuyum, ama en sevdiğim spor Voleybol... Başka? Yemek konusunda pek seçici değilimdir, ama patlıcanlı yemek yiyemiyorum. Ne zaman denesem sonu kötü bitiyor. 

Genelde fantastik şeyler sevsem de gerçekçi olaylardan da etkilenirim. Felsefik konuşmalardan zevk alan ve olabildiğince felsefik konuşan biriyim. Animelerde genelde komedi-fantastik türlere bakarım, ama arada, nasıl söyleyeyim, kendimi kırılmış, incinmiş gibi hissettiğimde hüzünlü animelere baktığımda olur. Bunlar dışında oldukça fazla animeye baktım. Şuan kayıt altında tamamlamış olduğum 267 farklı seri, tamamlamakta olduğum 34 farklı seri mevcuttur. Çizim kalitesi bakımından en sevdiğim anime Absulote Duo, konu bakımından en sevdiğim Bakugan, komedilik bakımından en sevdiğim Seitokai Yakuindomo, karakterler bakımından en sevdiğim Kaichou Maid-Sama, gerçeklik bakımından en sevdiğim Zankyou no Terror, fantastik bakımından en sevdiğim -gereksiz bölümleri saymazsak- Bleach, ecchilik bakımından Shinmai Maou no Testament, hüzün bakımından en sevdiğim Ano Hana, saçmalık bakımından en sevdiğim ise Overlord... Ben farklı zevklerin bütünü olan bir mekanizmayım. Sadece bir tane anime en sevdiğim anime olamazdı. Bunlar dışında pek kitap okumam, ama okuma ilhamı gelince tek günde, uykumdan feda ederek, beş yüz sayfalık bir kitabı rahatlıkla bitirebilirim. Ama o ilham pek gelmiyor işte.  Çok çalışmayı sevmeyen bir tipim. Dersi derste çalışan, evde hobileriyle zevk alan bir tipim yani... Görsel zekam normalin üstünde... Gördüğüm bir şeyi unutmam çok zordur. Zaten bu yeteneğe sahip olmasam sınıfta kalırım, ama neyse... Kendimle ilgili başka ne kaldı? Cana yakın bir tavrım vardır, her türlü bakış açısına sahibimdir. Bir olaya asla tek bakışla bakmam. Yani "Bunu yaptı, ama neden yaptı?" gibi olayı farklı ellerden alırım. Bu galiba hikayelerimden kazandığım bir alışkanlık... Başka? Toplu taşıt ve iş araçları dışındaki arabalardan haz etmiyorum. Hatta nefret ettiğimi bile söyleyebilirsiniz. Kendine edindiğim felsefe anlayışı "Hayat saçmalıkların meyve verdiği bir ağaçtır. Bu durumda yere düşürdüğü her şey saçmalıktan bıkmış olan gerçek düşüncelerdir". Bu felsefe anlayışı bana aittir. Belirteyim dedim. Galiba başka-- Ah! Neredeyse unutuyordum. Sevgilim yok, popüler sayılmam, ama bir giderim var, sevdiğim bir kız var, "r" harfini yumuşatarak söylüyorum istemeden, burnumdaki etten sürekli kafam ağrı içinde, bir gün yatıp bir gün yatmama taktiğini kullanıyorum, yüzme biliyorum, yüksekten korkmuyorum, karanlık yerleri severim, gece gezmelerine hastayım, gün batımını izlemeyi severim, okula bisikletle giderim, dersi dinlemekten çok hikaye yazarım, ama arada odaklandığım olur, makyaj yapan ya da modaya uymaya çalışan kızlardan nefret eder gibiyim, ama bazı istisna olanlar var, kafamdaki düşünceler her saniyede tam anlamıyla değişir, sadece uyurken ya da gözlerimi kapattığımda tek düşünceye odaklanabilirim, argo konuşmayı sevmesem de eskiden kalma olduğundan arada argoyla çıkıştığım olur. Başka bir şey kalmadı galiba... Biraz uzun oldu, ama kim takar ki? Herkese Merhaba! Ben yeni üyeniz EMRULLAH HUNDİ... İYİ GEÇİNELİM!!!

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Valla konu başlığına yakışır bir intro olmuş keyifle okudum, fazlasıyla içten olmuş hatta bence bunu kopyalayıp hakkımda kısmına yapıştırmalısın çok şükela olur.Dediklerimde gayet ciddiydim ben de Mehmet memnun oldum, keyifli forumlar.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Aramıza hoş geldin. Baya uzun uzun anlatmışsın şevkle okudum. Çömez demek olmaz aramızda herkes bir şekilde anime ve mangaya başladı tek fark geçen süre sadece. Umarım forumda kalıcı olursun ve gelişmesinde yardımcı olursun ^^ İyi forumlar tekrardan aramıza hoş geldin ^^

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Foruma hoşgeldin Emrullah. Ahmet bende memnun oldum. Yazdığın metni hiç sıkılmadan okudum. Hazırlık okuyorum şuan bende mimarlığı. Bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım. Hedeflerine ulaşırsın umarım. Forumda keyifli vakit geçirmen dileğiyle. :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

On 09.11.2016 at 14:08, Perfectum yazdı:

Foruma hoşgeldin Emrullah. Ahmet bende memnun oldum. Yazdığın metni hiç sıkılmadan okudum. Hazırlık okuyorum şuan bende mimarlığı. Bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım. Hedeflerine ulaşırsın umarım. Forumda keyifli vakit geçirmen dileyiğle. :)

Sağ ol. Şey diyecektim? Mimarlık dışardan okunabiliyor mu?

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.