Jump to content

Fullmetal Alchemist Live Action Filmi İlk Fragmanıyla Karşımızda!


Önerilen İletiler

Live Action - Fullmetal Alchemist Filmi İlk Fragmanıyla Karşımızda

 

Haber biraz geç geldi biliyorum. Hiromu Arakawa’nın unutulmaz mangası “Hagane no Renkinjutsushi / Fullmetal Alchemist”e ait live action uyarlamasının nasıl olacağı, filmin duyurusunun yapılmasından bu yana pek çok Fullmetal Alchemist hayranını merak içinde bırakmıştı. Geçtiğimiz yaz İtalya’nın Volterra şehrinde gerçekleştirilen çekimlerden birkaç görüntü paylaşılmasına rağmen yine de bunların filmin nasıl olacağı ile alakalı olarak pek bir fikir vermediği ortada. Dün ise körüklenen bu merakı biraz olsun hafifletecek gibi görünen filme ait ilk tanıtım videosu, filmin resmi web sayfasında nihayet yayımlandı.

Videoda filmden birkaç sahnenin yanında Edward Elric’i canlandıran Yamada Ryosuke’yi (Hey! Say! JUMP üyesi ve aynı zamanda Assassination Classroom live action filmindeki Nagisa) ve CGI vasıtasıyla oluşturulmuş  Alphonse Elric’i ilk defa kısa süreliğine de olsa görme fırsatı yakalıyoruz.

                                                           

 

“Zaman geldi.
Orijinal eser: Hiromu Arakawa
Yönetmen: Fumihiko Sori (Ping Pong)
İki kardeşin harika yolculuğu.
Efsane…
Nihayet başlıyor.
Fullmetal Alchemist
Edward: Söz veriyorum, vücutlarımızı geri alacağım.
2017, kış.”

Devam serileri olmayacak ve hikayeyi tek bir film vasıtasıyla işleyecek olan filmde, manga serisinde 15 yaşında olan Edward Elric 20 yaşında olacak. Daha önce film hakkında konuşan yönetmen Fumihiko Sori, hikayedeki “gerçek yaşam” ögesinden oldukça etkilendiğini belirterek “Bu harika hikayeyi bir filme dönüştürmek benim en büyük hayalim, sırf bunun için yaşıyorum desem abartmış olmam.” demiş ve böylelikle hikayenin en büyük hayranlarından biri olduğunu ortaya koymuştu. Filmdeki tüm oyuncuların Japonlardan oluşmasına ve hatta orijinal eserin Japonya’da ortaya çıkmasına rağmen, hikayenin kültürel zeminini Avrupa’nın oluşturduğu bir gerçek. Ancak buna rağmen yönetmen Sori, filmin tam olarak herhangi bir ırkı veya ülkeyi temsil edecek tarzda olmayacağını, karakterlerin, Japon oldukları anlaşılacak şekilde sözler söyleyecekleri bir sahnenin filmde yer almayacağını belirtmişti.

 

 

                                                                         Fullmetal Alchemist Filmi izle

 

Filmin oyuncu kadrosunu da hemen hatırlatalım. (Oyuncu – karakter)

 

Yamada Ryosuke – Edward Elric

Honda Tsubasa – Winry Rockbell

Dean Fujioka – Roy Mustang

Kohinata Fumiyo – General Hakuro

Sato Ryuta – Maes Hughes

Renbutsu Misako – Riza Hawkeye

Natsuna – Maria Ross

Harada Natsuki – Gracia Hughes

Oizumi Yo – Shou Tucker

Kunimura Jun – Doctor Marco

Matsuyuki Yasuko – Lust

Hongou Kanata – Envy

Uchiyama Shinji – Gluttony

Ishimaru Kenjiro – Father Cornello

 

Bu yıl ağustos ayında çekimlerinin bittiği duyurulan ve 2017 yılının kış döneminde vizyona girmesi planlanan film, umarız bu “harika hikayeyi” layıkıyla beyaz perdeye taşıyabilir.

Kaynak;AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Şimdi.. GITSe bir ton sövdük neden Japon karakter yerine Scarlett Johansson oynuyor diye, burada da aynı şey Edward için geçerli :P ( Gerçi role uygun bir beyaz kadın kullansalar sıkıntı olmazdı, sorun oyuncunun milliyeti değil ya neyse U_U) 

Yine de anime Japon işi olduğu için okey, Edward sorunsalına pek bir şey demeyelim. Efektler de fena değil gibi.

Japonya'daki oyuncu kıtlığı sebebiyle hep aynı oyuncuları ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar, alıştık ama Yamada Ryosuke'ye o sarı saç nasıl dandik durmuş anlatamam. Umarım düzgün bir şey çıkmıştır ortaya.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hayır, doğa üstü güçlerin feveran ettiği, kol gezdiği şu animeleri nasıl o formatta yapacaklar merak ediyorum.  En son Bleach haberini okumuştum. Neyse umarım iyi bi şeyler yaparlarda haksız çıkarız. Şu aralar animelerden derlenecek bir çok yapım var merak etmiyor da değilim :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.