Jump to content

Code Geass 3. Sezon Duyuruldu!


Önerilen İletiler

Code Geass 10. Yıl dönümünde "Zero Requiem" den sonraki birkaç yılı konu alan yeni bir sezon yapıcaklarının müjdesi serinin hayranlarıyla paylaşıldı. Ayrıca Code Geass Serisinin üçlü filminin özetini içeren bir filmin de projeler arasında olduğu söylendi. 3. Sezonun hikayesi henüz bir netlik kazanmamış olsa da ana karakterin belli olduğu bilgisi verildi. Yeni Sezonun ismi ise "Code Geass: Fukkatsu no Lelouch"

Zero Requiem:

Spoiler

Lelouch'un Öldüğü Bölüm

 

Ana Karakter:

Spoiler

Lelouch

 

Görsel:

Spoiler

15219464_1180191345402790_482110735503013409_n.jpg

Kaynak

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bunca zaman sonra geri dönüyorsa gerçekten başarılı olsa iyi olur! =_= çünkü zaten etkileyici bir final vermişti. -Her ne kadar finalin ucu çok açık olsa ve yeni sezon gelmesini çok istemiştik olsak da o zamanlar :boohoo-crazy-rabbit-emoticon:zirvedeyken bırakmışlardı paşalar gibi- 

Tabi güzel bir dönüş olursa tadından yenmez.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Eskiden 8 sene olsada geleceği anlatıyordu animede.Zaten 2017 yılına geldiğimiz için 2018 yılından devam etmesi  saçma olur.Ben Code Geass yazarı olsam Lelouchun istemeden geass  yüzünden zamanda 2030 yılına gittiğini yazardım.CC gibi önemli yan karakterlerinde Lelouchun yanında zaman yolculuğu yaptığını yazardım.

Ve konuda bence Japonya yerine Britanyada geçmeli.Animenin afişindede kırmızı bereli kız var.İngiliz sas komandoları gibi beresi var.

Düzenlenme: Barış D. Baryshx tarafından
flood
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Uzun zamandır yoktum birileri demiş öldü; Şimdi yazsınlar Kral geri döndü -Lelouch Vi Britania

şu sıralar aldığım en iyi haberlerden 2017 dolu dolu geçecek Karayip Korsanları 5,Steins Gate 0, Code Geass Allah bereket versin.

Lelouch gibi bir karakter varken serinin kötü geçeceğini sanmıyorum tabi 12-13 bölüme sıkıştırılmazsa seri filmlerden iyi para kastılar paraya kıysınlar bir zahmet.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu var ya bu... Bu var ya... Çooooook uzun zamandır aldığım en güzel haber diyebilirim. Şöyle 25-30 bölüm de olursa, ki önceki sezonlar da bu civarda bölüm sayısındaydı, tadından yenmez.

Tabii şimdi çok iş düşüyor yapımcılara. Efsanevi bir finali vardı R:2'nin, şimdi en az aynı güzellikte bir final yapmaları gerekecek yeni sezona da. Gerçi umarım final değil de sezon finali yaparlar. Lelouch ve C.C. başkanları uzun uzun izlemiş oluruz.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Aslında inşallah kırmızı bereli kız Sas komandosu çıkar.Çünkü 2.dünya savaşından beri sas komandoları hedeflerini sessiz halletmekle ünlüdürler.Animede sasların kullandığı robotların tasarımı ve gücü manyak ötesi olur.Aslında animede birde eksik olan istihbarat servisleri.Birde robot kullanan MI6 ajanı animede olsa tadından yenmez.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.