Jump to content

Yeni Yılda, Yeni Türk Anime


torotoro

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 135
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Yeni Yılda, Yeni Türk Anime Türk Anime yeni yılla birlikte 7 yaşına girdi. Uzun zamandır planladığımız üzerinde büyük emekler sarf edilen yeni sitemizi yöneticimiz @schneizeL'in uzun çalışmaları

GÜNCELLEME: Hesabım / Ayarlarım konumuna gidip "Video izleme ekranı?" kısmını Eski Sürüm'e çevirip bölümlerdeki video izleme bölümünü eski sitede olduğu gibi kullanabilirsiniz.  

Gerçekten çok çok çok doğru bir karar olmuş. Site çok daha kullanışlı bir hale gelicek. Animeler hakkında insanlar daha kolay bilgilenecekler. Myanimelist kullananlar için bu konuda sıkıntı yok ama di

Posted Images

12 saat önce, Barbarosa yazdı:

Aslında bahsettiğin durum Tokyo Ghoul izlerken gelmişti başımıza. Sadece 1 video çalışıyordu -hiç tercih etmediğim 1 fansub dışında, ona hiç bakmadım- onda da görüntü sürekli bozuluyordu izlerken. Şimdi Tokyo Ghoul'e girmeyi ne kadar denesem de giremiyorum ama Akame Ga Kill ve HxH 2011 denedim çok da güzel girdi. Demek bize o an baya kötü denk gelmiş. Girebilirsem Tokyo Ghoul'u denerim sıkıntı çıkarsa size yazarım direk. Tekrar teşekkürler ilginiz için

  Hata raporları ve bu kısıma atılan animeleri oldukça hızlı bir şekilde güncellemeye çalışıyoruz. Tokyo Ghoul çok fazla telif yiyen bir seri fakat Varsayılan-Turkanime, Puzzlesubs-Gdrive ve tüm fansubların Cloudy, Videohut, Videoraj ve Openload seçenekleri çalışıyor.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Forum Admin
20 dakika önce, LoneWolf yazdı:

Yeni temayı beğendimde,artık hangi animede hangi bölümde kaldığımı göremiyorum eski temadaki gibi.Sadece izlediğim/izleyeceğim animeleri görebiliyorum,hangi bölümde olduğumu değil.Nasıl ulaşabilirim hangi bölümde kaldığıma yardım edebilir misiniz ?

Eğer bölümü izledim (izlediklerime ekle) olarak işaretlediyseniz. Son izlediklerimden görebilirsiniz. http://www.turkanime.tv/profil?modId=izleme

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhaba, çok ciddi ve güzel bir çalışma olmuş. Ben sitemizin yeni halinden çok memnun kaldım. Hala yeni şeyler keşfediyorum ve epey keyif alıyorum.  Emeği geçen herkese çok çok teşekkürler. Yalnız, oylama sistemini pek anlayamadığımı söylemeliyim. Mesela listeme yeni animelerimi eklerken, bir anime 6.1 puandaydı ve ben 3 vermeme rağmen puanı 8.0 a fırladı. Pek çok animenin de puanını sanki yükselmiş gördüm. Sanırım sistem henüz oturmadı. Ayrıca listemizdeki animelerimize verdiğimiz notları yenilememiz mi gerekiyor, onu çözemedim?

İkinci olarak, kayıtlı listemizdeki animeleri alfabetik görmek çok iyi olsa da, keşke harflere basma seçeneği de olsaydı diye düşündüm. Şöyle ki, mesela Shingeki no Kyojin'i arıyorsam yukarıdaki 'listede ara' kısmını kullanabilirim, ama 'S' harfindeki tüm animelerimi görmek istiyorsam, sayfalarda ilerlemem gerekiyor. Çok anime izleyen biri için uzun iş. Gerçi MAL kullanıcısı olarak benim için çok sorun değil, ama bir alternatif olarak söylemek istedim. 

Son olarak da, DAYS isimli futbol animesini listeme eklemek istedim, ama resmi ve bilgileri yanlış girilmişti. 

Elbette böyle büyük çaplı bir değişiklikte ufak tefek aksamalar olacaktır, zamanla oturur. Tüm çabalarınız için teşekkürler. Bu kadar uzun zamandır bizimle olduğunuz ve bizlere animelere ulaşma imkanı tanıdığınız için tekrar teşekkürler. Elinize emeğinize sağlık. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Forum Admin
12 saat önce, Fevkelade1i yazdı:

"Kullanıcı Adı" yazarken sayı kabul etmiyor, fakat "İsim-Soyisim" yazarken kabul ediyor. Tam tersi olması daha mantıklı gibi.

Ayrıca; "Sonraki-Önceki Bölüm" butonu videonun hemen altında yer alsa daha kullanışlı olurdu.

Videonun üzerinde ışıkları kapat butonun solunda ve sağında önceki bölüm / sonraki bölüm butonları bulunmaktadır. Dikkatli bakın.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Gallardo yazdı:

Sitenin yeni halini şimdi gördüm. Öncelikle emeklerinize sağlık. Ciddi bir zaman ve emek harcandığı belli.  Sanırım tek kötü yanı eski mesajların gitmesi oldu :/

Hangi eski mesajlar, bende eski site yorumları ve disqus yorumlarıda gözüküyor.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.