Jump to content

Anime'ye Nasıl Başladınız?


TasteLess

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 129
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Yu-gi-oh sağ olsun onunla beraber başladım. Kartlarını sakız ile beraber bakkallardan toplar olduk. Mahallede ağabeyimle beraber yarışlar düzenledik. Pegasus misali, çocukların artık bizden uzak duruş

tamamen tesadüf eseri :( ... normalde karakalem çizimlerle falan ilgilenirim kendi çapımda karalamak hoşuma gider. bi gün nette dolaşırken anime çizimleri falan diye bişey gördüm, tabii anime ne bilmiyorum o yıllarda . sonra araştırdım ve meğer benim küçükken aşığı olduğum ay savaşçıları pokemon falan hepsi animeymiş.. ondan sonra da death note izlemiştim o gün bu gündür animeciyiz mutluyuzz :):):):)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 4 hafta sonra...

Anime olduğunu bilmeden çok sayıda anime izlediğimi 3-4 sene önce öğrendim :)

Malum küçüklüğümün Tsubasa'sı olsun dragon ball'ı olsun One Piece'i olsun. Trt 1 o zamanlar benim için büyük bir nimetti.

Ama gerçek anlamda arkadaşımın yoğun bir ısrarı üzerine Naruto'yu izlemeye başla demesiyle başlayan bir anime geçmişim var :)

Çevremdeki neredeyse herkes anime izliyordu ister istemez kendimi anime izlerken buldum zaten orasıda ayrı. Böyle bir arkadaş çevresine sahip olduğumdan dolayı çok mutluyum. Ve bu anime-manga olayı beni tamamen içine çekmiş bulunmakta ve hedeflerimide Japonca ve Japon Kültürü'ne doğru yöneltti.

Bakalım Japon Dili ve Edebiyatı bölümünü kazanırım umarım :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ben baya bi kopmuşum bu konu da ya =)  ilk önce tsubasa izledim,sonra pokemon ve adını bilmediğim bi çok film.ama online olarak netlerde deli gibi araştırma yapmaya 4 ay önce başladım. bi ayda narutoyu bitirdim iki sezonuda sonra la corda falan gitti hala gidiyo.durduramıyorum la :):)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra...

8-9 yaşlarında iken animenin ne olduğuğu hakkımda bir bilgim yokken kamikaze kaitou jeanne adlı seriyi izlemişitim.1-2 yıl önce kuzenimin tavsiyesiyle death note bitirdim.daha sonra bu tür seriler ilgimi çekmeye başladı ve şimdi en sık yaptığım aktivitelerim arasında anime izlemek yer alıyor :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

Geçen yaz bbm vefat etti. Bi arkadaşım çok üzüldüğüm için ' Naruto die bişe var . İzle belki üzüntün ve sıkıntın geçer. ' Dedi. geçmedi ama rahatladım. uyuşturucu gibi geldi. Dayanamadım ve btn animeleri izledm. İşte böle başladım animeye :D -Nyaaaaaaaaaaaaaaaa

HardRock Hallelujah  : P 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

bende maxi tv de anime izlemiştim tenjho tenge ama tabi anime oldugunu bilmiyordum sonra bir sene gibi bir süre sonra internetten tekrar izlemek istemiştim bir sitede buldum bir kaç bölüm izledim orda anime listesine baktım vampire knight izlemeye başladım ve bir daha bırakmadım ve bagımlısı oldum . :D :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.