Jump to content

Anime'ye Nasıl Başladınız?


TasteLess

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 129
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Yu-gi-oh sağ olsun onunla beraber başladım. Kartlarını sakız ile beraber bakkallardan toplar olduk. Mahallede ağabeyimle beraber yarışlar düzenledik. Pegasus misali, çocukların artık bizden uzak duruş

Bende yıllar önce tv de ay şavaşcısı,One piece,Tsubasa bunları izlemişliğim vardı fakat bu tür dizilerin anime olarak adlandırıldığını bile bilmiyordum.Bi gün internette bişeler araştırırken karşima Naruto diye bişe çıktı baslarda bakmadım ama git gide daha fazla karşıma çıkmaya başladı bir meraktır yazıp izlemeye başladım öyledir devam ediyor.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ciddi mana da anime izlemeye bundan 2 yıl önce 1 ın yaz tatilinde kazara sitelerin birinden indirdiğim bleach'in ilk bölümü ile başladım.Normalde hepimiz gibi küçükkken izlediklerim vardı ama bir tutku değildi.Şidmi tam bir anime bağımlısıyım.Ne zaman canım sıkılsa birine kızsam veya çok mutlu olsam anime izliyorum....2 yılda okuluda baya asarak 50yi aşkın seri bitirdimve devam ediyorum...

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İzlediğim ilk anime Avatar'dı :) Nickledeon u bir ara sürekli izlerdim ... Aang di oydu buydu derken alışmıştım o çizimlere adlara fln :) Sonra MTV deki anime geceleri de başlayınca hiç kopamaz olmuştum :) O aralar çok dikkatli izleyememiştim MTVdeki animeleri ... Sonra hayatımı değiştiren bir şey oldu :D Daha önce sitelerde Naruto nun adını görmüştüm sınıfımdada konuşan 2 kişiyi görünce eve gidince hemen açtım ve izlemeye başladım ... Naruto için yapılan yorumlar , MTV , Nickledeon sağolsun !!! Anime muhteşem bir şey !

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ben küçükken ilk ay savaşçısını izledim sonra kamikaze kaitou jeanne ve yu-gi-oh pokemon falan derken internette bağlanınca bu çizgi filmleri netten izlemeye başladım izlediğim sitelere bi baktım anime falan diyo kendimi kaptırdım animeye bir de bakmışım 10 larca anime izlemişim  :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.