chaica Neko 19 Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Yeni insanlarla tanışma :D Merhaba arkadaşlar, ben Tevfik 19 yaşındayım Bursada yaşamamı sürdürmekteyim YGS hazırlık kölesiyim yaklaşık 3 senedir anime izliyorum forumda da eskiyim fakat pek takılmam favori animem GC yeni arkadaşlığa açığım çekinmeden mesaj atabilirsiniz Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Pelin Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Hoş geldin diyemicem zaten biliyordum seni :D arada sırada uğruyorsun filan.. keyifli forumlar diyim Tevfik. Bir tane daha konun varmış*-* oraya da yazdım mı acaba. :D Link to post Share on other sites More sharing options...
chaica Neko 19 Posted February 1, 2017 Author Share Posted February 1, 2017 Evet arada uğruyorum da baya oldu ya gelmeyeli wp grubumuz var orada muhabbet ediyoruz genelde @Gungrave Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Pelin Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Şimdi, chaica Neko yazdı: Evet arada uğruyorum da baya oldu ya gelmeyeli wp grubumuz var orada muhabbet ediyoruz genelde @Gungrave Hım buradan bir arkadaş wp grubu soruyordu anime-manga odaklı ise korkunclukitap nickli bir arkadaş var onun ile iletişime geçer misin ? :D Nasiplensin. :DD Link to post Share on other sites More sharing options...
chaica Neko 19 Posted February 1, 2017 Author Share Posted February 1, 2017 14 dakika önce, Gungrave yazdı: Hım buradan bir arkadaş wp grubu soruyordu anime-manga odaklı ise korkunclukitap nickli bir arkadaş var onun ile iletişime geçer misin ? :D Nasiplensin. :DD Ya tanıdıklar var genel olarak muhabbet ediyoruz isterse gelsin @korkunclukitap Link to post Share on other sites More sharing options...
teddY 4 Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Öncelikle hoşgeldin umarım güzel vakit geçiririz @Gungrave sanırım konu başlıklarını otomatik olarak yazıya dahil ediyor kendi yazımı okuyormuş gibi oldum Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Pelin Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Şimdi, teddY yazdı: Öncelikle hoşgeldin umarım güzel vakit geçiririz @Gungrave sanırım konu başlıklarını otomatik olarak yazıya dahil ediyor kendi yazımı okuyormuş gibi oldum Bana hoş geldin dedin sandım :DD dedim ne oluyor-,- aynen ben de anımsadım :p bu yeni bir şey daha önceden yoktu. İlgilenirler umarım. *-* Bir admin okur illaki buraları. xd Link to post Share on other sites More sharing options...
bbbbbbbbbbbbbbbbb 118 Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 Hoşgeldin :D Gruba girmek isterim :') Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted February 2, 2017 Forum Admin Share Posted February 2, 2017 Hoş geldin Tevfik Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Suera Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 hoşgeldin Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts