Jump to content

Sword Art Online 3. Sezon Duyuruldu Mu?


Lucifèr

Önerilen İletiler

Sword Art Online 3. Sezon Duyuruldu Mu?

                                                          Sword Art Online 3. Sezon izle

Sword Art Online’ın şubatta gösterime girecek olan Ordinal Scale filminin sonunda Sword Art Online 3. Sezon duyurusu yapıldı mı? Hayır arkadaşlar, yapımcı A-1 Pictures bu konuda henüz resmi bir açıklama yapmadı. Öyleyse Sword Art Online 3. Sezon duyurusu haberi nereden geliyor, hemen açıklayalım.

Bazı anime severler Twitter hesaplarında Sword Art Online: Ordinal Scale’in test gösterimini izlediklerinden ve gösterimin sonunda animenin 3. sezonunun geleceğini işaret eden bir yazı olduğundan bahsediyor.

Sword Art Online geri dönecek…

Konu hakkında atılan tweet’lerden bazıları şöyle;

“Sword Art Online’ın test gösteriminden şimdi çıktım,
Çok etkileyiciydi!
Ve bu arada üçüncü sezonun geleceği duyuruldu~”

“Ordinal Scale’in sonunda jenerikte ‘Sword Art Online geri dönecek’ yazıyordu. Sonunda animenin üçüncü sezonu geliyoooor!”

Buradan yola çıkarak yeni sezonun geleceğine inanıyor olan Sword Art Online hayranlarının sayısı epey fazla. Neyse ki film 18 Şubat Cumartesi günü Japonya’da gösterime girecek ve aynı anda dünya çapında da 1000’i aşkın beyazperdede izlenebileceği öngörülüyor. Resmi bir açıklama filmin çıkışıyla birlikte gelebilir, ayrıca filmin sonunda böyle bir detay olup olmadığını bekleyip göreceğiz. Eğer söylentiler doğruysa ve Sword Art Online 3. Sezon geliyorsa, Sword Art Online’ın yeni çıkacak filmiyle birlikte işler SAO hayranları için iyi gidiyor demektir. Siz de Sword Art Online hayranı mısınız? Animenin yeni sezonu için söylenenler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Not: Konunun açılmış olabileceğini düşünüp baya bi araştırdım bulamadım daha önce açılmış ise şimdiden özür dilerim

Kaynak

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sword Art Online, benim anime olarak izlediğim ilk yapımdır ve onun sayesinde animeleri gerçekten sevdim. 3. sezonunu da merakla bekliyorum.Bu anime gibisi yok aksiyonu macerası romantizmi daha diğer türlerin hepsinden bir parça var ve tatmin ediyo izlerken ama en çok da müziklerini seviyorum, OST'sini tamamen dinlediğim çok ender animelerden, yeter ki gelsin seve seve izlerim...

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.