TAÇE Yetkilisi KuramaUN 1,320 Posted February 12, 2017 TAÇE Yetkilisi Share Posted February 12, 2017 Merhabalar, Daha çok seriyi anime dünyasına kazandırmak için TAÇE ailesini genişletmeye karar verdik. Ailemizin bir parçası olarak bu konuda bizimle çaba sarf etmek istiyorsanız, başvurularınızı bekliyoruz. TAÇE hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler discord sunucumuza katılabilir. TAÇE Olarak Amaçlarımız: 1- Güncel serileri zamanında yayımlamak.2- Yarım kalan serileri tamamlamak.3- Bütün projelerimizi izleyicilere kaliteli ve hızlı bir şekilde sunmak. Başvuru yapmak isteyen adaylarda aranan özellikler: - Yüksek İngilizce seviyesi - Türkçe dil bilgisi ve imla kurallarına hakimlik - Ekip çalışmasına yatkınlık ve kolay uyum sağlayabilmek - Bölümleri zamanında teslim edecek sorumluluğa sahip olmak - Yaş/cinsiyet fark etmeksizin yeterli olgunluğa sahip olmak Bu özellikler doğrultusunda başvurmak isteyen arkadaşlar, aşağıda yer olan linkteki formu doldurarak başvurularını yapabilirler. Formu doldurduktan sonra 24 saat içerisinde sizinle iletişime geçilecektir. BAŞVURU FORMU AndaAtsushi, Nones, Witch and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
Nones 2,014 Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Çevirmen alımlarımız uzun bir aradan sonra tekrar açıktır. Konudaki linkten başvuru yapabilirsiniz. BokumGachiiii 1 Quote Link to post Share on other sites
SaitAtalay 0 Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 İngilizcem çok fazla iyi değil ama yardımcı olmak istiyorum bu konuda yapabileceğim birşey var mı ? yinede atmak istedim ingilizcemi geliştiririm belki :) Quote Link to post Share on other sites
Eolo-sama 686 Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 SaitAtalay, Bir saat önce tarihinde yazdı: İngilizcem çok fazla iyi değil ama yardımcı olmak istiyorum bu konuda yapabileceğim birşey var mı ? yinede atmak istedim ingilizcemi geliştiririm belki :) Merhabalar, şu anda Çevirmenlik haricindeki bir pozisyon için alımlarımız açık olmamakla beraber açılacak olursa forum ya da discord sunucumuz üzerinden duyuru yapacağız. İlginiz için çok teşekkür ederiz. Quote Link to post Share on other sites
dreamice 0 Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 çevirmen alımı için başvurdum umarım kabul edilirim Quote Link to post Share on other sites
Exthian 0 Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 Japonca bilen aramıyorsunuz sanırım..Ayrıca çeviriler gönüllü olarak mı yapılıyor? Quote Link to post Share on other sites
Eolo-sama 686 Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 Exthian, 6 saat önce tarihinde yazdı: Japonca bilen aramıyorsunuz sanırım..Ayrıca çeviriler gönüllü olarak mı yapılıyor? Japonca bilen pek kimse olmadığı için yazma gereği duymadık ama çeviri yapmaya yetecek düzeyde Japonca bilen ve diğer şartları da karşılayan birinin başvurusuna da her zaman açığız. Evet çeviriler gönüllülük esasıyla yapılıyor. KuramaUN 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts