bugra3179 1 Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Gençler Bir El Atın Gençler öncelikle forumda yeniyim.Daha doğrusu daha önce düzgün forum kullanmışlığım yok.Animeye bu yaz başladım.Beni bir arkadaşım başlattı.Sword art online ilk animemdir.Forumdaki ve blog kurallarını tam olarak bilmiyorum.Amv yapıyorum.Youtube'da amv kanalı açtım . Umarım banlananacak bir şey değildir sonuçta sahneleri türkanimetv'den alıyorum.Kanalıma herkezi beklerim güzel amv yapıyorum diyebilirim : https://www.youtube.com/channel/UC-9X2sa_Odx1khdtCJ9BEbg bir el atarsanız sevinirim...Dediğim gibi forumda yeniyim ne yapmam gerektiği hakkında pekte bilgim olduğu söylenemez.Sevgiler saygılar... mustafalrsm 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Red-King 399 Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Öncelikle burası tanışma bölümü olduğundan yanlış yere konu açmışsın diyeyim. Bu kurallara bir bakın; Forum Kuralları (Güncellendi-17.12.2016) Sonra ilgilendiğiniz konu üzerine buraya bakabilirsiniz; AMV Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
bugra3179 1 Posted February 18, 2017 Author Share Posted February 18, 2017 Dostum açacağım yerin en uygun yer burası olduğunu düşündüm. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted February 19, 2017 Forum Admin Share Posted February 19, 2017 Konu uygun bölüme taşınmıştır. Kuralları arkadaşımınız paylaştığı yerden okuyalım. Konu başlığı da uygun şekilde değiştirilmiştir. Gelmişken güzel bir tanışma başlığı da açalım Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
bugra3179 1 Posted February 20, 2017 Author Share Posted February 20, 2017 Teşekkürler :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts