Jump to content

Sword Art Online : Ordinal Scale sizce nasıl ?


Saykobuffy

Önerilen İletiler

Forumdaki tartışmalar ve konular ilgimi çekmediği için üye bile olmamıştım. Ama sırf bu konu açıldığı için üye olma gereği hissettim. Hala bu movieyi bırakın seriyi savunan kaldıysa yaşı küçük bir fanboy falandır herhalde. Yıllar sonra yayınladıkları trailerlar ve previewla muhteşem bir sahtekarlıktan sonra karşınıza içler acısı bir movieyle çıkıyorlar ve siz hala bu movieyi savunuyorsunuz. Tabii bu kitlenin çoğu fanboy olduğu için onlar için asuna x kirito olsun yetiyor. Fakat küçük de olsa bilinçli izleyicilerin de olduğunu varsayıyorum ve bu sorum onlara Preview ve  Trailerlarla kandırıldıktan sonra  movie başarılı bile olsa (ki öznellik minimum olan konular da berbat) hala nasıl savunabiliyorsunuz ?

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

MAL listesinde küçük farkla Kirito Levi'den önde bu yüzden Kiritoya garezim var Asuna'ya hiç ısınamadım zaten Yuna'yı yok etmeleri saçmaydı bence irade kazanıp yaşamalıydı ama saçma olan. Koskoca şirket oturdu Kirito tek başına birşeyler yapıp binlerce insanı kurtardı bu ne saçmalıktır ya birde o kadar hızlı sıralama nasıl atladı ben anlamadım. Şu Kiritonun Power-up almasından gına geldi zaten. Yinede nedense sevdim ve ağladım yani kötü ve fena değil arasındaki ince çizgide bence.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.