TAÇE Yetkilisi KuramaUN 1954 Posted April 5, 2017 TAÇE Yetkilisi Share Posted April 5, 2017 Anime Adı : Sakurada Reset Anime Türü : Okul, Süper Güçler, Doğaüstü Güçler, Gizem Bölüm Sayısı : 24 / 24 Yapım Yılı : 2017 Çevirmen : hyunbinaşkı Düzenleme : KuramaUN Özet: Pasifik Okyanusu yakınlarındaki küçük bir kasaba olan Sakurada'nın insanlarının neredeyse yarısı bir çeşit benzersiz güce sahiptir. Bu güçler, bir kedinin zihnine girebilmekten, geçmişte belirli bir noktaya geri dönebilmek, arasında değişmektedir. Bu güçlerin kullanımını kontrol eden ve izleyen "Kanrikyoku" adı verilen bir topluluk vardır. Asai Kei ve Haruki Misora, Kanrikyoku'dan gelen görevleri yerine getiren okul kulübü "Houshi" için çalışıyorlardır. Misora, dünyayı 3 gün sıfırlama yeteneğine sahiptir. Bu, "olabilecek" olayların ve son 3 gündeki herhangi bir anının asla olmadığı anlamına gelir. Kei, geçmişi "hatırlama" yeteneğine sahiptir. Misora, dünyayı 3 gün sıfırlamak için güçlerini kullandıktan sonra bile Kei, sıfırlanmış 3 günü hatırlayacaktır. Güçlerini birleştiren bu ikili Kanrikyoku tarafından verilen görevleri çözerler. Klasör Linki This is the hidden content, please Sign In or Sign Up TAÇE Discord Sunucusu Zelasis, anes, hyunbinaski and 11 others 11 3 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Gallardo 567 Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 -Çizimlerde bir sıcaklık hissettim. -Deniz kenarında geçmesi başka bir artısı. -Fragmanı fena değil. -Live action'ı da çıkacakmış. -Sezonluk animeler artmışken 24 bölüm olması. -Novel serisi final vermiş. Yani (sonradan devam kararı, ek seri vs olmazsa) 24. bölüm tam bir final olacak. Resmen gel beni izle diyor. Sanırım izleyeceğim. Şimdiden emeğinize sağlık diyeyim :) hyunbinaski 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Tetrox 1 Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Konusu benim her zaman en sevdiğim,favorim olan anime Steins Gate'i andırdı şu beyni yakması ile ünlüdür benimkini fazla yakmadı o ayrı mesele,izleyenler zaten etkisinde kalmıştık diye düşünüyorum. Kısacası Beynimizi yakacağı bariz güzel olacağa benziyor bir tutamda erkek koysalar daha hoş olur karakterleri henüz bilmiyoruz sanırım neyse iyi olacağa benziyor Hangimiz Kurisu gibi arkadaş istemedik ki :D hyunbinaski 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
jans09 1658 Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Bu sezon beklediklerimden biri... Uzun zamandır güncel takip edemiyordum.. Kolay gelsin @hyunbinaski hyunbinaski 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
hyunbinaski 16 Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 13 saat önce, Gallardo yazdı: -Deniz kenarında geçmesi başka bir artısı. Ve oradan ayrılamıyorlar üstelik 13 saat önce, Gallardo yazdı: Resmen gel beni izle diyor. Sanırım izleyeceğim. Şimdiden emeğinize sağlık diyeyim :) Teşekkürler ^^ Alt yazısını bulmak çok güç şu an. Hala bekliyorum. 11 saat önce, Tetrox yazdı: bir tutamda erkek koysalar daha hoş olur karakterleri henüz bilmiyoruz 2 tane aslan gibi çocuk var orada :D Bir tutam sayılır sanırım. 3 saat önce, jans09 yazdı: Bu sezon beklediklerimden biri... Uzun zamandır güncel takip edemiyordum.. Kolay gelsin @hyunbinaski Teşekkürler ^^ Bir gelse dosyası :( Gallardo 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Nones 2677 Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Standart süper güç, doğaüstü güç türlerinden farklı bir anime olacağını hissediyorum. Gördüğüm ilk andan beri sabırsızlıkla beklediğim bahar günceli kendisi. Konuda en çok ilgimi, dünyayı 3 gün sıfırlama yeteneği çekti. Bu konuyu nasıl işlenecek merak içindeyim. Kolay gelsin arkadaşlar, hayırlı olsun. hyunbinaski 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
hyunbinaski 16 Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 On 06.04.2017 at 13:12, Nones yazdı: Konuda en çok ilgimi, dünyayı 3 gün sıfırlama yeteneği çekti. Bu konuyu nasıl işlenecek merak içindeyim. Kolay gelsin arkadaşlar, hayırlı olsun. Sağ ol ^^ ondan daha ilginç yetenekler var emin ol :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Suizeni 12 Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Teşekkürler yeni projede başarılar :)) hyunbinaski 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Suizeni 12 Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Çizimleri çok tatlı bide doğaüstü güçler varsa <33 hyunbinaski 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
TAÇE Yetkilisi KuramaUN 1954 Posted April 7, 2017 Author TAÇE Yetkilisi Share Posted April 7, 2017 1. Bölüm Eklenmiştir. İyi Seyirler... hyunbinaski 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts