Taiga 26 Posted May 8, 2017 Share Posted May 8, 2017 Sana Bir Şey Sorabilir Miyim? (Webtoon) Yazar & Çizer: A. Karabudak (Yani ben) Tür: Komedi, Slice of life (Yaşamdan Kesitler), Webtoon, Okul, 4-Koma Bölüm Sayısı: 4 Yayınlanma Tarihi: 2016 Tanıtım: Kızlarla konuşurken utanan kahramanımıza kendisi gibi utangaç bir kızdan ilginç bir soru gelir. Böylece kahramanımız kendini tuhaf bir durumun içinde bulur. Not: Büyük beklentiler içerisine girmezsiniz umarım. Ben bu webtoonu oneshot şeklinde yapacaktım. Ama bitirmek için çaba sarf ettiğimde hep gözüm korkuyordu ve bırakıyordum. Ben de shounen ai ve shoujo ai Çin webtoonları gibi çok kısa bölümlere bölmeye karar verdim. Bu yüzden çok kısa bir webtoon. Geride yarım kalan bir webtoon bırakmak istemediğim için böyle kısa bir şey yaptım. Ayrıca fantastik, aksiyon, macera vb. ögeler barındırmıyor. Çizmesi kolay olduğu için komedi türünde bir şey yapmayı uygun buldum. Başka bir çalışmam daha var. Ama o daha da kısa ve çizgi romandan çok karikatür türünde bir şey. Okumak İçin: Manga-Tr İndirmek İçin Nones, Barış D. Baryshx and Mileydi 3 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Pelin Posted May 8, 2017 Share Posted May 8, 2017 Böyle bir şeye başlamanız güzel yani emeğiniz vs. ama konuyu pek beğenmedim sadece. D: Seçilecek onca konu varken ne bileyim sevdiğim tarz muhabbet olmadığından olsa gerek. Ama beklentimi karşılamak zorunda da değil elbette her ne ise*-* çizim konusu ilerleyebilir bir şey çalıştıkça daha iyi olacaksınızdır :D başarılar dilerim size. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts