Disqus Banları Hakkında Bilgilendirme
-
Similar Content
-
By TheDarkUs
Herkese merhaba yaklaşık 1.5 hafta önce ban yedim sanırım * işaretini kullandığım için oldu şuan herhan gibi bir yere yorum yapamıyorum sizden ricam ban süresini nasıl öğrenebilirim ?
-
By misbed
AltDentifier verdiği linkten hesabımı doğrularken bir anda "Farklı bir Discord hesabıyla doğrulama yapmaya çalıştığınız için sunucudan yasaklandınız!" yazısı çıktı sanırım discord epostasıyla google epostam farklı olduğu için olmuş ne yapmalıyım yardım edersiniz sevinirim
-
By HerkezeMiyawlar
Öncelikle şimdiden bilgi vericeklere teşşekür ederim ve yardımcı olacak yetkililere de aynı şekilde teşşekür ederim...
Konumuza gelirsek ben sanırım ki bundan da pek emin değilim (:D) ban yemişim yorum yapamıyorum yanıt da yazamıyorum vesaire yaklaşık tam emin olmamakla beraber 2 aydır ban'lı olduğumu düşünüyorum neden ban yediğimi bilmiyorum neden yediğime dair bilgi vericek yada bilgi edinebileceğim sitede bir yer varda ben mi bilmiyorum? tekrardan teşşekürler.((Son olarak yazım kurallarınca yaptığım hataları mazur görün lütfen edebiyatım zayıf yazım kurraları filanda facia :D))
-
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
Recommended Posts