sShoguNn 322 Posted July 8, 2017 Share Posted July 8, 2017 Bugün, ilk mangamı satın aldım Hayatımda ilk defa manga aldım Yıllarca süren anime izleyişimden sonra bu sanat için farklı bişeyler uygulamak istedim ve yaşadığım şehirdeki AVM'ye gidip D&R mağazasından Death Note 1. cildi satın aldım. Animesini 2 kere izleyip bitirmiş biri olarak ki önemli değil çünkü manga bambaşka bir deneyim, sadece 1. cilt ile sınırlı kalıcam. Çünkü 12-13 cilt hepsi ayrı ayrı 17 TL vermek delilik! Neyse, biraz içini inceledim ve çok leziz görünüyor. Uzun zamandır o internetteki saçma manga sayfalarından okumak yerine elime kitap şeklinde mangayı alıp okumanın hayalini kuruyordum zaten ve şimdi gerçek oldu Bu yüzden böyle bi konuyu açıp içimi dökmek istedim, sizin bu konudaki deneyimleriniz nasıl acaba? :D Arcangelo and Rakuncuk 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Fumi 153 Posted July 8, 2017 Share Posted July 8, 2017 Hayırlı olsun Bende tokyo ghoulun 11 ine kadar aldım gelirse bitircem seriyi:D Ölüm silgisi diye birşey varmış merak ettim doğrusu. sShoguNn and alwayshungryy13 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Arcangelo 100 Posted July 8, 2017 Share Posted July 8, 2017 hayırlı olsun güle güle kullan :) benim de aldığım ilk ve tek manga death note. arkadaş kitabevi'nden bütün ciltleri almıştım 170 tl ödedim ama değdi :D sShoguNn 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Suera Posted July 8, 2017 Share Posted July 8, 2017 Hayırlı olsun.İnsan ilk defa manga alınca heyecanlanıyor bana da öyle olnuştu . Bende Ansatsu Kyoushitsu nun ilk 2 mangası var. İlk aldığım zaman çok heyecanlanmıştım. Ve haklısın kesinlikle internette okumaktan bin kat daha güzel Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Fumi 153 Posted July 8, 2017 Share Posted July 8, 2017 Ayumi, 11 dakika önce yazdı: Hayırlı olsun.İnsan ilk defa manga alınca heyecanlanıyor bana da öyle olnuştu . Bende Ansatsu Kyoushitsu nun ilk 2 mangası var. İlk aldığım zaman çok heyecanlanmıştım. Ve haklısın kesinlikle internette okumaktan bin kat daha güzel Devamını da alsan keşke*-* Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sena33 9 Posted July 8, 2017 Share Posted July 8, 2017 Bende 4 ay önce One Piece in ilk 2 mangasını aldım. Size hak veriyorum, kitap şeklinde okumak ayrı bir zevk katıyor. sShoguNn 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
sShoguNn 322 Posted July 8, 2017 Author Share Posted July 8, 2017 Fumi, 3 saat önce yazdı: Hayırlı olsun Bende tokyo ghoulun 11 ine kadar aldım gelirse bitircem seriyi:D Ölüm silgisi diye birşey varmış merak ettim doğrusu. Teşekkürler. Tokyo Ghoul'u gördüm bende orda ama nedense "Tokyo Gül" yazıyordu üstünde Arcangelo, 3 saat önce yazdı: hayırlı olsun güle güle kullan :) benim de aldığım ilk ve tek manga death note. arkadaş kitabevi'nden bütün ciltleri almıştım 170 tl ödedim ama değdi :D Teşekkürler :) Bütün ciltler mi? Ooo :D Ayumi, 3 saat önce yazdı: Hayırlı olsun.İnsan ilk defa manga alınca heyecanlanıyor bana da öyle olnuştu . Bende Ansatsu Kyoushitsu nun ilk 2 mangası var. İlk aldığım zaman çok heyecanlanmıştım. Ve haklısın kesinlikle internette okumaktan bin kat daha güzel Teşekkürler. Evet güzel bir heyecan :D Ayrıca o seriyi de gördüm mangaların arasında :D Assassination Classroom olarak geçiyordu ve 6-7 tane kitap vardı sanırım farklı renklerde :D Sena33, 3 saat önce yazdı: Bende 4 ay önce One Piece in ilk 2 mangasını aldım. Size hak veriyorum, kitap şeklinde okumak ayrı bir zevk katıyor. One Piece için bütün seriyi almaya kalkışılmasını düşünemiyorum :D Zaten raflara sığmaz herhalde :D Efendikaptan, 3 saat önce yazdı: Güle güle oku. Ben de zamanında Naruto'nun ilk cildini almıştım. Ey gidi.. Sonra Kapital'in manga versiyonu çıktıydı onu aldıydım. Bir de Kavgam'ınki vardı. Güzeldi hepsi. Teşekkürler. Naruto'yu da gördüm ve düşündüm ama onu almam ya :D Ben aslında Berserk'i aradım ama bulamadım halbuki DR'nin sitesinde vardı 4 cilt şeklinde ama mağazada yok :D Fumi 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Fumi 153 Posted July 8, 2017 Share Posted July 8, 2017 Evet evet gül yapmışlar sinir oldum :D sShoguNn 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
sShoguNn 322 Posted July 8, 2017 Author Share Posted July 8, 2017 Fumi, Bir saat önce yazdı: Evet evet gül yapmışlar sinir oldum :D O seriyi sevseydim kızardım buna ama sevmediğim için komik geldi Fumi 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Fumi 153 Posted July 8, 2017 Share Posted July 8, 2017 Bi arkadaşım Tokyonun gülleri diye dalga geçmişti:'( sShoguNn, alwayshungryy13 and Pryda 3 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts