Rofh 113 Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Biraz özensiz bir konu oldu ama zamanla düzeltiriz artık :) Okuduğum en iyi seinen mangalar bunlardır, hepsini tavsiye ediyorum. 1- Gantz 2- Berserk 3- Vagabond 4- Koroshiya 1 5- Battle Royale 6- Monster 7- Golden Boy 8- Green Blood 9- Vinland Saga 10- Shamo 11- Kokou no Hito 12- Rookies 13- Wolfen Crest 14- Blade of The Immortal 15- Holyland 16- Blame! 17- Kiss x Siss 18- Terra Formars 19- Btoom! 20- Black Lagoon 21- Zetman 22- Drifters 23- Hellsing ( Animesindeki zevki mangada alamadım ) 24- Hideout ( Daha 9 bölüm çıkmasına rağmen çooook efso bir seri olucak ) 25- Pluto 26- One Outs 27- Jackals 28- Sun Ken Rock 29- İnitial D. 30- Rainbow 31- Nozoki Ana 32- Priest 33- Shigurui 34- Prison School 35- Ubell Blatt 36- Jagaaaaaan 37- Dorohedoro 38- One-Punch Man 39- Boku Dake ga İnai Machi Listeyi okudukça arttırmayı düşünüyorum, tabii ilgi gelirse :) Spoiler içerir!!! Spoiler Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Mileydi 1716 Posted July 20, 2017 Forum Admin Share Posted July 20, 2017 Böyle bir konumuz mevcut, paylaşımı Seinen FC konusu üzerinde yapman daha iyi olur. Hem müşteri de gelir belki konuya Rofh 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Rofh 113 Posted July 20, 2017 Author Share Posted July 20, 2017 Mileydi, 1 saat önce yazdı: Böyle bir konumuz mevcut, paylaşımı Seinen FC konusu üzerinde yapman daha iyi olur. Hem müşteri de gelir belki konuya O konu çoook eski, ilgi göreceğini düşünmüyorum. Link to post Share on other sites More sharing options...
CocoJutsu 11 Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 seinen deyince aklıma ilk gelen ve bence ennn güzeli 1-ONE PUNC MAN.Orijinal ve hakkaten komik.2-ERASED var.eh işte sürükleyicilikten kazanıyor.3-3 GATSU NO LİON.Karakter yorumlanması açısından keyifli sürükleyici psikoloji iyi işlenmiş.4-DEMİ-CHAN WA KATARİTAİ puanı MAL' da 8 altı ama ben haftalık takip etmiştim ilkbahar sezonunda ben baya beğendim bilmiyorum nasıl anlatacağımı kısaca bu animeyi ama kesinlikle öneririm.Sonuç olarak izlemeyenlere önerilir: 1-One punch man (özellikle Japonca dublaj , ing altyazı önerilir.) 2-Boku dake ga Inai Machi (Erased) 3-3 Gatsu no lion (3 e de 3 denk geldi xd) 4-Demi-chan wa Kataritai Rofh 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Rofh 113 Posted July 20, 2017 Author Share Posted July 20, 2017 CocoJutsu, 27 dakika önce yazdı: seinen deyince aklıma ilk gelen ve bence ennn güzeli 1-ONE PUNC MAN.Orijinal ve hakkaten komik.2-ERASED var.eh işte sürükleyicilikten kazanıyor.3-3 GATSU NO LİON.Karakter yorumlanması açısından keyifli sürükleyici psikoloji iyi işlenmiş.4-DEMİ-CHAN WA KATARİTAİ puanı MAL' da 8 altı ama ben haftalık takip etmiştim ilkbahar sezonunda ben baya beğendim bilmiyorum nasıl anlatacağımı kısaca bu animeyi ama kesinlikle öneririm.Sonuç olarak izlemeyenlere önerilir: 1-One punch man (özellikle Japonca dublaj , ing altyazı önerilir.) 2-Boku dake ga Inai Machi (Erased) 3-3 Gatsu no lion (3 e de 3 denk geldi xd) 4-Demi-chan wa Kataritai One Punch Man ve Boku dage ga alındı :) Diğerlerini okumadığım için bilmiyorum. Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Mileydi 1716 Posted July 20, 2017 Forum Admin Share Posted July 20, 2017 Rofh, Bir saat önce yazdı: O konu çoook eski, ilgi göreceğini düşünmüyorum. FC tarzı konularda zaman sınırımız yok aktiflik sınırımız var, açtığınız konudan çok daha kapsamlı ve bilgilendirici bir konu kişisel bir konu açıp ilgi çekeceğinizi düşünmek ile bahsi geçen konuyu canlandırmak ve ilgi çekici hale getirmekte attığınız ileti sayesinde de mümkün olabilir. Ayrıca kişisel listeler için bu şekilde konu açılmasını onaylamıyoruz. Manga öneri konumuza da rahatlıkla atılabilecek bir ileti için konu açılmasını doğru bulmuyorum. Başta da sizin dediğiniz gibi özensiz bir konu konunuzu düzenleyip daha bilgilendirici bir hale getirinceye kadar, kilit. Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts