lelouch92 8 Posted August 12, 2017 Share Posted August 12, 2017 Turnuvanın bitmesine daha 39 dakika var diyor son bölümde.Turnuvayı düşünüce beni çok heyecanlandıran çok şey var.Ben animeyi eleştirenlerin haksız olduğunu düşünüyorum.Eleştirmek için bence erken.Tabiki hataları var animenin.Kale yerine bence LSSJ Caulifla olmalıydı.Frieza gibi yeni bir kötü karakter tasararlayamadılar.Black Goku başta çok karizmatik köütydü ama sonlara doğru bozdu.Birde fragmandan daha Jirenin Gokuyla final savaşı yapacağı belli.Olacağını bildiğimiz şeyi izleyeceğimiz için heyecanı azalıyor.Ben finalde Goku vs Kale sürprizi görmek isterdim. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
lelouch92 8 Posted August 12, 2017 Author Share Posted August 12, 2017 SSJ+God Mode=SSJ Blue ise LSSJ+God Mode =? çok merak ediyorum.Animede en çok bu dönüşümü merak ediyorum. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
SiyahDranza 215 Posted August 14, 2017 Share Posted August 14, 2017 lelouch92, 12.08.2017 - 08:31 yazdı: Turnuvanın bitmesine daha 39 dakika var diyor son bölümde.Turnuvayı düşünüce beni çok heyecanlandıran çok şey var.Ben animeyi eleştirenlerin haksız olduğunu düşünüyorum.Eleştirmek için bence erken.Tabiki hataları var animenin.Kale yerine bence LSSJ Caulifla olmalıydı.Frieza gibi yeni bir kötü karakter tasararlayamadılar.Black Goku başta çok karizmatik köütydü ama sonlara doğru bozdu.Birde fragmandan daha Jirenin Gokuyla final savaşı yapacağı belli.Olacağını bildiğimiz şeyi izleyeceğimiz için heyecanı azalıyor.Ben finalde Goku vs Kale sürprizi görmek isterdim. Anime eleştirilmeyi hak ediyor mangaya kıyasla çok zayıf kalıyor Zamasu arc ikiye katlar mangada animeyi. LSSJ'nin kim olduğu çok önemli değil animede pek bir etkisinin olacağını sanmıyorum mangada çok daha önemli olacaktır. Kötü karakter yaratamamak bu se serinin en büyük noksanı bence hala frieza takılıyorlar. Final maçının bu şkilde açık olması üzücü değil aslında bu seride düşman her zaman açıktı Ben Gohan vs Jiren'i görmek isterdim. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
jfjfkf 43 Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 Anime güzel ilerliyor bence, dövüşler daha ciddi olmaya başladı. Jiren çok güçlü, şimdilik kimsenin tek başına yenebileceğini sanmıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam 2 evren silindi bile. Bakalım neler olacak? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
lelouch92 8 Posted August 19, 2017 Author Share Posted August 19, 2017 Yarın diğer Yıkım Tanrılarının Gokunun Krmızı Gode Modeu görünce verdikleri yüz ifadesini merak ediyorum. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
lelouch92 8 Posted August 20, 2017 Author Share Posted August 20, 2017 Hit adamın dibi.6.evren silinirse çok üzülürüm. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
SiyahDranza 215 Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Bölüm çok iyiydi açıkcası bir an Hit harcanacak falan sandım ama harcamadılar reizi lelouch92 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
lelouch92 8 Posted August 20, 2017 Author Share Posted August 20, 2017 Bence Jiren yener Hiti ve Vegetayı.Ama Hit vs Vegeta bayağı zevkli olurdu. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
lelouch92 8 Posted November 10, 2017 Author Share Posted November 10, 2017 SiyahDranza, 20.08.2017 - 12:50 yazdı: Bölüm çok iyiydi açıkcası bir an Hit harcanacak falan sandım ama harcamadılar reizi Jiren beklentilerimin çok üstünde çıktı.Zaman aamasını bile durdurarak Hiti yendi.Bence Kale ile Caulifla Potarayı kullanınca Vegeta ile Gokunun birleşmesinin önü açıldı.Tabi Vegata o komik dans gibi olan hareketi yapar mı?Jireni Vegeta ile birleşip yenmesi daha gerçekçi olur.Goku içgüdü tekniğinde daha ustalaşmadığı için Vegetanın Ki'sine ihtiyaç duyması daha mantıklı olur.Hem Vegetada birleştikleri için içgüdüyü öğrenmiş olur.Hep animede bedavan power-upları Goku alıyor azıcıkda olsa Vegetada alsın. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
lelouch92 8 Posted March 28, 2018 Author Share Posted March 28, 2018 https://mobile.twitter.com/toeianimation/status/976155517125971968?s=21 Aralıktaki film için 30 saniyelik ilk tanıtım videosu yayınlandı. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts